10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

O ‘DESETKI’ ĆE SE PRIČATI, ALI: Iliev najavio dve ‘devetke’, ozbiljnog štopera i odlazak stran(a)ca

Objavljeno: 04.06.16 u 12:12

Tokom promocije Partizanovog novog pojačanja, Milana Radina, sportski direktor Ivica Iliev govorio je i ostalim aktivnostima crno-belih u prelaznom roku.

Novinare je zanimalo da li će zbog dolaska Milana Radina neki od igrača sa njegove pozicije zadnjeg veznog otići iz tima.

– Ne govorim imena do samog kraja. Bilo ko da je na spisku za odlazak, poštujem igrače i oni su mi prioritet i ne bih da spominjem njihova imena dok sve ne bude gotovo – ostao je ‘zakopčan’ Iliev.

Ponovio je priču od pre par dana da će u Partizan najverovatnije doći igrač kakvog dugo ovdašnji ljubitelji fudbala nisu imali priliku da gledaju.

– Rekao sam da neću biti euforičan, ali nikako da to sprovedem u delo. Ponuda za famoznu ‘desetku’ je poslata, čekamo odgovor. Nadam se da će biti pozitivan i spreman sam sve da učinim da tog igrača dovedem u Partizan. Ono što sam pričao za Evertona, mogu da kažem i za njega. Nije baš u istoriji, ali zaista dugo takav igrač nije bio u našoj zemlji – rekao je sve osim imena Ivica Iliev.

– Sećate se zimus kada je transfer De Hee u Real propao jer su Madriđani zakasnili jedan minut, pa se ništa nije desilo. Sve je moguće. Ta ‘desetka’ je moja velika želja, možda nikada nismo ovakve napore uložili u igrača i mislim da bi on veliko pojačanje – dodao je Iliev.

Strani mediji su nagovestili da bi to mogao da bude Vilakazi. Ali…

– Stranci kada su dolazili do poslednjeg dana niste znali o kome se radi. Tako da sami možete da procenite da li nam je on atraktivan ili nije.

– Znači nije? – na šta se Iliev samo glasno nasmejao.

PARTIZAN PREDSTAVIO NOVO POJAČANJE: Igrač sa karakterom, lider, pobednik! (FOTO)

Priča se o ‘desetki’, a da li se možda planira dovođenje neke ‘devetke’?

– O dve devetke. Ali i to je tajna. Odmakli su pregovori, kao i kod ‘desetke’, pregovori su u završnoj fazi, lome se koplja, ali nekad su i sitnice velike. Tražimo vanserijske igrače, a nemamo previše novca, pa se tu lomimo. Ali ako su pare presudne, nijednog od igrača ne možemo da dovedemo. Ipak, ima nešto vrednije, a to je grb Partizana i ono što on pruža igraču u karijeri, to je ono što želimo da ukažemo svakom igraču i klubu da prihvati našu ponudu – objasnio je svoj ‘plan’ sportski direktor ‘parnog valjka’.

Iliev je nagovestio da puno očekuje od Nikole Milenkovića, ali da je za Evropu potreban ozbiljan štoper, na čemu se takođe radi. Biće i odlazaka stranaca.

– Najverovatnije će uslediti raskid ugovora sa Fofanom, tako da će nam ostati još četiri inostrana igrača. Moguće je i da će jedan ili dvojica od njih da budu prodati, tako da ima prostora za još stranaca – zaključio je Iliev.

0
0

10 Komentara

    • Kako se igralo 10 godina za redom u Evropi kada se igralo ukupno 9 puta u zadnjih 13 godina,ostalih 3 puta se ispalo i jednom izbaceni iz Evrope,a od tih 9 puta nikada se nije igralo vise od 3 puta za redom u Evropi vec na preskakanja bilo tih 9 puta…A pored toga jesi ti cuo za rashode za tih 13 godina,plate igracima pogotovo skupim strancima,plate zaposlenima u klubu,plate zaposlenima u Zemunelu,troskovi za odrzavanje Stadiona i Centra u Zemunelu,troskovi na mladje kategorije,porez drzavi,troskovi putovanja kada se gostuje u Evropi,prvenstvu,kupu gorivo,avionske karte,hotel,hrana,troskovi priprema,propale investicije od igraca i penali,nasledjeni dugovi od prethodnih uprava…Nemas pojma bre,bolje se zapitaj ko je stvarno glup…

      0
      0
      Odgovori
  1. Ma samo vi dovodite a, nova uprava ce da placa ha ha ha – ovi nisu normalni majke mi !!!! Dovesce 10 novih igraca za sta i ko ce to da placa a, kukate na Vucica?!?!?!??

    0
    0
    Odgovori
  2. Ma kakav grb? Da te mozda vratim u realnost? Vidim ti si hteo da ostanes u Partizanu sve do penzije samo zbog grba 😀 da da kako da ne, nego si potrco za parama, tako da nesto bas neverujem da ce ti neko igrati za grb. Jedino sto su hteli da igraju za grb bili su Moreira koji je oteran iz kluba, a koji je toliko znacio Partizanu pa onda Dijara kojeg niko nece zaboraviti pa ni najokoreliji zvezdas 😀 onda je bio Cleo covek koji nas je uveo u LS, sada nedavno je igrao za Partizan jedan od najboljih mladih igraca na svetu, ali ste mu radili iza ledja, pa eto decko je tome svemu kriv pa ste ga izbacili iz prve postave i odrekli se jednog bisera koji kosta najmanje 7 miliona toliko o tome. A na kraju koji igrac bas igra za grb to je SASA ILIC posle svega ja bih ga predlozijo za Predsednika Partizana kao sto je sada prdsednik KK PARTIZANA nekadasnji igrac Partizana. Mislim da je SASA ILIC TO ZASLUZIJO A ZA DIREKTORA POSTAVIJO MLADENA KRSTAJICA A TRENERA NARAVNO MATEUSA, ZNATE LI STA BI PARTIZAN ONDA BIO? BIO BI JEDAN OD BOLJIH KLUBOVA NA BALKANU A MOZDA I U EUROPI.

    0
    0
    Odgovori
    • Samo se nadaj pacenice i da ne igramo u Evropi suricemo vas opet u derbiju jer smo vec doveli 3 igraca i dovodimo jos 5 a vi polukrseve neke,a jos kad pocnu kvalifikacije za LS ima da se razocaras hahaha…

      0
      0
      Odgovori
      • A vi ako neigrate evropu , kao sto i necete jer tamo Vucic ne pomaze, nesto bas neverujem da ce biti para za igrace, jer ti igraci ne verujem da ce igrati za baksis, ima sami sebe da unistite, kao sto ste to bili i uradili, ali tu je mamica SNS pa vas cuclom hrani. A za derbi ne brini jer nikada kraja tome nece biti, pobedicete vi a tako i mi…..

        0
        0
        Odgovori
        • Mi i pored ovih sto ce doci 5-6 pojacanja imamo jos 4-5 solidnih starosedeoca+mladjih igraca dovoljno za prvi tim,a imamo i 10ak igraca koji mogu da se prodaju za vise od milion+Gazprom 4 i po miliona i pola miliona bonusa,Telekom i Puma po milion,pa 10ak manjih sponzora,ulaznice od minimum 6 utakmica u kvalifikacijama i prvenstva i kupa,tv prenosi,prodaja rekvizita ima para ha,ha,ha…A zute tatice dok su vam sipale pare niste se bunili,zato sad cuclate i to u vise sportova jer ste svoje pocuclali odavno,bolje cuti…

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter