0
Košarka

FOTO: STARSPORT

MEGA BLIŽA ABA LIGI: Ivanović slomio žilavi FMP

Objavljeno: 04.06.16 u 22:12

U prvom meču plej-of okršaja za treće mesto u košarkaškoj Superligi Mega Leks je savladao FMP u Sremskoj Mitrovici rezultatom 93:77 (19:20, 28:23, 28:21 i 18:13).

Ključna je bila treća četvrtina u kojoj je Mega Leks konačno uspeo da se odlepi na dvocifrenu razliku koja je do kraja narasla do poena 16 viška. Pre toga u prvom poluvremenu FMP se odlično držao, čak i preuzimao vođstvo u par navrata.

Šut za tri poena je odlično funkcionisao u domaćem sastavu, a prednjačio je Nikola Ivanović koji je baš u pomenutoj trećoj deonici bio ‘iks faktor’ za Megu.

Iako se tim iz Železnika vratio posle dvocifrenog zaostatka, ponovo je tim Dejana Milojevića ispogađao šta je trebalo i tu je bio kraj.

Najefikasniji na meču bio je Dobrić iz redova poraženog tabora, dok je kod domaćina Nikola Ivanović bio najbolji sa 24 poena, Popović je imao 16, Zagorac 15, a Janković 14 poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter