0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

DUŠAN TADIĆ O BIVŠEM SELEKTORU: Omalovažavao me je, nisam hteo da pljunem na sebe!

Objavljeno: 04.06.16 u 12:54

Krilni napadač Srbije Dušan Tadić bez dlake na jeziku pričao je o odnosu sa bivšim selektorom Srbije Radovanom Ćurčićem.

Fudbaler Sautemptona je istakao za Žurnalov magazin da ga je Radovan Ćurčić omalovažavao i da je zbog toga rešio da privremeno napusti reprezentaciju Srbije.

– Odmah sam bio jasan: bivši selektor nije imao pošten odnos prema meni. Ne govorim samo o mojoj ličnosti, već i o statusu reprezentativca, godinama posvećenim državnom timu, ličnom učinku u jednoj od najjačih svetskih liga i klubu, Sautemptonu. Valjda se podrazumeva da dres Srbije oblače najbolji. Bez obzira na ime i prezime. Suština je da Dušan Tadić nije bitan u celoj priči. Omalovažavao me je i logično je bilo da stavim tačku. Nisam hteo da pljunem na sebe – rekao je Tadić za Sportki žurnal.

Bivši fudbaler Vojvodine je objasnio i zašto se nije pojavio na ručku kada je Ćurčić bio u Londonu da gleda Čelsi, kao i o tome što tadašnji selektor nije imao u planu da dođe i pogleda utakmicu Sautemptona.

Ceo intervju sa Dušanom Tadićem možete pročitati na Sportskom žurnalu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter