0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

NE SMETA MU PROMENA BOJA: Umalo da pojača Zvezdu, a sada oblači crno-beli dres (FOTO)

Objavljeno: 03.06.16 u 12:32

Dugo, dugo se njegovo ime spominjalo kao adut u Zvezdinom pohodu na Ligu šampiona, ali će na kraju najverovatnije to pokušati sa crno-belima.

Grčki PAOK ove sezone napravio je odličan uspeh drugim mestom u grčkom šampionatu na klupi sa Vladimirom Ivićem, igračkom legendom beogradskog Partizana.

Kako prenose grčki mediji, upravo će on pokušati da preko srpske veze dovede Milana Biševca u Solun kako bi sa jačim bedemom pozadi pokušao da napadne ‘elitu’.

Screenshot_3

Biševac je trenutno fudbaler Lacija, ali se nije proslavio u prvoj sezoni u Rimu, pa bi godinu dana pre isteka ugovora mogao da ode iz kluba, koji se ne bi bunio jer bi tako mogao i da zaradi na srpskom internacionalcu.

Hoće li stići na ‘Tumbu’ ostaje na Biševcu, koji se prethodnih meseci spominjao kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde, čak je i bilo kontakata oko njegovog povratka na Marakanu što je i sam potvrdio, ali na kraju ništa od toga nije bilo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter