6
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NBA ‘STYLE’: Evo na koji je način večeras stavio tačku Kivnsi Miler na pobedu protiv Partizan (VIDEO)

Objavljeno: 03.06.16 u 23:35

Crvena zvezda je večeras imala „nuklearno“ oružije u borbi protiv Partizana, a njegovo ime je „KM-30“.

Reč je o Kvinsiju Mileru kog će Delije moliti i kumiti da ostane bar još jednu sezonu. Ne pamti se kada je jedan igrač Crvene zvezde ubacio Partizanu 20 poena u prvom poluvremenu. To je pošlo za rukom Kvinsiju Mileru. Amerikanac je meč završio na kraju sa 24 poena, a tačku na utakmicu stavio je još jednim NBA zakucavanjem – jednom rukom u obruč.

(Izvor: YouTube/Magic Moment)

0
0

6 Komentara

  1. Zato sto je taj klubic jedini u ovoj KLS sa titulom sampiona Evrope i najtrofejniji medju njima.Zato sto bi to znacilo i stavljanje tacke na Zeravicu,Kicanovica,Obradovica,Divca,Paspalja,DJordjevica,Danilovica ….Pametnom je dovoljno!Cestitke na velikoj pobedi,i hvala redakciji na ispravljenom naslovu.

    0
    0
    Odgovori
    • Pa sta ako je jedini sa titulom prvaka Evrope to i Zvezda ima u fudbalu i ne samo to nego i titulu prvaka sveta pa joj mnogi grobari zele gasenje…I ne samo to vec od 6 najpopularnijih sportova: fudbal,kosarka,odbojka,rukomet,vaterpolo,atletika Partizan je osvajao Evropu u kosarci i vaterpolu dok nema sporta gde Zvezda nije nesto osvojila u Evropi i svetu sto u mladjim sto u seniorskim konkurencijama: Fudbaleri Kup Evropskih Sampiona,Kosarkasice Kup Evropskih Sampiona,juniori i pioniri Sampioni Evrope u kosarci,Odbojkasice 1 Evropsko srebro i 3 Evropske bronze,juniori prvaci Evrope i sveta u rukometu,vaterpolisti prvaci Evrope,Atleticari prvaci Evrope i mnogi grobari tvrde da SD Crvena Zvezda nije veliko SD i pozivaju na gasenje istog. Pametnom je dovoljno! Uzgred nijedan od tih sto si nabrojao nije poceo kao klinac u Partizanu da igra: Kicanovic i Obradovic Borac Cacak,Divac Sloga Kraljevo,Djordjevic mladje kategorije Zvezde,Paspalj Buducnost,Danilovic KK Bosna mladje kategorije,cak je i Zeravica imao pocetke u Slaviji,Metalcu,Radnickom. Toliko…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter