0
Fudbal

MESI PRED SUDOM: Ništa ja ne znam…

Objavljeno: 03.06.16 u 10:49

Najbolji svetski fudbaler Lionel Mesi nalazi se u velikoj opasnosti od zatvorske kazne zbog utaje velikog poreza.

Neće ovo uticati na činjenicu da je jedan od najboljih fudbalera koji su ikada igrali, ali svakako hoće na njegov imidž. Jer, četiri miliona evra neplaćenog poreza nije mala stvar, a opet, mnogi bi rekli, šta mu je to trebalo.

Mesi je trenutno na saslušanju zbog utaje poreza zajedno sa svojim ocem Horheom.

– Ja sam sebe posvetio fudbalu. Poverio sam ocu i advokatima brigu o drugim stvarima. Siguran sam da nisu želeli da me prevare. Ne znam ništa o ovome, niti me to ikada interesovalo. Znam samo da sam potpisao ugovor i da moram da se pojavljujem u reklamama ili se fotografišem. Ništa nisam pročitao niti tražio. Sećam se da sam pre deset godina išao kod notara, ali ne znam zbog čega, davno je bilo -rekao je Mesi na saslušanju.

NAVIJAČI VREĐALI MESIJA: Od*ebi, idi igraj za Panamu! (VIDEO)

Njegove fleke pokušava na sve načine da izvuče otac Horhe, koji preuzima punu odgovornost za ‘veliki propust’.

– Uvek sam se trudio da mu olakšam život. On nije znao ništa. Rekao sam mu da mora da potpiše nešto 2006, ugovor, pa smo otišli u javnu kancelariju – pokušao je da opravda sina Horhe Mesi.

Konačna presuda se očekuje tokom sledeće nedelje, a čak se spominje i kazna od 22 meseca zatvora.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter