7
Košarka

FOTO: STARSPORT

POLICIJA PONOVO MENJA ISKAZ: Delije se maskirale u Grobare?!

Objavljeno: 02.06.16 u 14:09

Dan posle završetka polufinala košarkaške Superlige više se priča o nemilim događajima kako na parketu, tako i van dvorane gde je došlo do žestoke tuče.

Policija je u prvi mah istakla da su navijači Crvene zvezde napali Partizanove, zatim su promenili i to objašnjenje, navodeći da su u pitanju bili navijači bez obeležja, da bi jutro posle incidenta objavili kako su navijači Crvene zvezde se maskirali u Grobare i napali crno-bele pristalice.

– Policijski sindikat želi da pohvali brzu i adekvatnu reakciju pripadnika Policijske uprave za grad Beograd pred sinoćnju utakmicu između Partizana i FMP u hali „Pionir“. Time se pokazalo kako ekstremni navijači nisu ispred zakona – stoji u saopštenju Policijskog sindikata Srbije.

OPŠTI HAOS ISPRED PIONIRA: Delije napale Grobare! Letele stolice, baklje, kamenje… (FOTO)

– Kada su navijači Crvene zvezde, obučeni u navijačke boje Partizana, napali pristalice crno-belih, Policijska brigada je odmah reagovala i sprečila ozbiljniji obračun – otkriveno je javnosti ko zapravo stoji iza napada.

Podsetimo, sat vremena pred početak duela između Partizana i FMP-a ispred dvorane ‘Aleksandar Nikolić’ došlo je do žestokog obračuna u kom su leteli različiti predmeti na sve strane, a nekoliko osoba je povređeno.

PREKID U PIONIRU: Filip Čović pokušao da nokautira Eda Murića! (VIDEO)

Partizan je slavio sa 87:78 i tako zakazao finale sa Crvenom zvezdom koje počinje već sutra od 21 sat.

0
0

7 Komentara

  1. ..TEZAK zadatak su imali, da je suprotno, puno lakse bi bilo, malo crnog uglja-prasine ili prst u auspuh pa po licu i eto ORIGINAL-crvene narikace, ali kako oni da se „maskiraju“ u Grobara-NIKAKO, da se zakljuciti iz prilozenog-PROVALJENI SU PUTNJICAVI, LAGANOOOO .!. XXAAXXAA .!. NISMO ISTIIIIII

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter