6
Fudbal

ČUDO SE DOGODILO: Neverovatna pojava u srpskom fudbalu

Objavljeno: 02.06.16 u 12:27

Dve dobre partije donele su skok našoj reprezentaciji, koja se sada nalazi na 54. mestu na svetskoj rang listi.

Nakon dva trijumfa (Kipar 2:1, Izrael 3:1) reprezentacija Srbije je napravila skok od dve pozicije i zauzima 54. mesto na svetu, sa 576 bodova.

Prvo mesto zauzima Argentina, druga je Belgija, iza slede Kolumbija, Nemačka, Čile, Španija, Brazil, Portugalija, Urugvaj i Austrija, koja se nalazi u našoj grupi kvalifikacija za predstojeće Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018.

Što se tiče ostatka naše kvalifikacione grupe, Vels je 26, Republika Irska 33, Gruzija je 147, a Moldavija zauzima 165. poziciju.

ZA DLAKU SPREČENA TRAGEDIJA: Fudbaleri Brazila izbegli masakr! (VIDEO)

0
0

6 Komentara

  1. U takvom smo sosu da ne smemo ni pomisliti da smo protiv bilo koga favoriti! Mi ljudi nemamo reprezentaciju, imamo ad hok ekipu koja mu dodje za otaljavanje obaveza fss .U sustini je to grupa neozbiljnih momaka koji dolaze u zemlju za se zhb , povale pokoju starletu, a fudbal igraju i to vrlo ozbiljno, samo u klubovima. Austrija, Vels i Irska su za nas prejake selekcije a sa Moldavijom i Gruzijom se valjda mozemo nositi , barem kod kuce. U gostima ce i tamo biti gusto. Muslin je neozbiljan prema mladicima-Milinkovicu i Neci , ako ih je pozvao vec morao im je dati sansu da igraju, makar poluvreme u tri utakmice. Mislim da je to strasno nekorektno. Gledam ko mu igra…. razumem govor srca ali covece, neki od njih nikad igracima nece biti nazvani. Ne znam sta to mulja sa Ljajom, on je daleko najbolja desetka. On bi morao igrati sa Tadicem u tandemu, pogotovo kad igramo sa jednim centarforom. Muslin ima sansu da od mnogo kvaliteta koji posedujemo napravi tim i koji mozemo nazvati reprezentacijom, a ne skupinom zhbnta. Ali, imam osecaj da Muslin luta a ove pobede protiv slabasnih Kiprana i Izraela mogu da ga zavedu i odvedu u pogresnom pravcu, izgubuce vreme.
    Selektor ce morati da se opredeli za „dvojke“ u svim linijama koje su standardne uvek kad su igraci zdravi. Dva golmana, dva ccccccccccccccccccch, dva beka , dva zadnja vezna , dva krila, desektu i dva napadaca. I da ih tako u mini gupicama uigrava. Svi drugi da budu u funkciji nosilaca igre nacionalnog tima.I to je to. Naravno, da se uvede krajnja kontrola ponasanja na sakupljanju i izgradnja „hemije“ ekipe jer i tu mnogo skripi. Ima tu dosta kukolja i bande sto bi Dalmatinci rekli….

    0
    0
    Odgovori
  2. AU JBT KAD VIDIM KOGA SVE POZVALI A KOGA OTERALI MUKA MI JE NJEMU LJAJIĆ NEVALJA A NAJBOLJI OD SVIH FUDBALERA

    0
    0
    Odgovori
  3. Austrija ima da nas naduva, a mi da puknemo kao kineski balon, kuci cemo igrati sa ircima nereseno, a tamo izgubiti, sa Velsom isto tako kuci nereseno a tamo pucamo, jedino sto cemo Moldaviju pobediti i to je to sve ukupno 8 bodova puna kapa pff.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter