0
The Best Of

Lionel Mesi kad je bio baš, baš mali

VREMEPLOV: Mesi sa slatkišima, ‘Englez’ Ronaldo sa alkoholom i Zlatanov ‘brat blizanac’ (VIDEO)

Objavljeno: 01.06.16 u 00:17

Tu su i Bejl, Ramos, Bekam, Ćavi, Fabregas i mnogi drugi kada su bili mali sanjari i to im se isplatilo, jer su svoje snove pretočili u javu.

Kada neki fudbaler postane svetska zvezda i toliko popularan da bi svaki ljubitelj fudbala uslikao ‘selfi’ sa njim, onda itekako može biti interesantno vratiti se u dane kada nije bio poznat, i baš je on jurio neke svoje idole za autogram na dresu, lopti, kopački…

Zato vam u novom vremeplovu donosimo zanimljivu kompilaciju izjava najvećih fudbalera koje su obeležile njihov uspon do zvezda.

VREMEPLOV: Zbog njega Meraklije ćute prvih deset minuta (FOTO)

Tako se možemo prisetiti priloga o Lionelu Mesiju u kom je uživao u slastima slatkiša, zatim i Kristijana Ronalda koji nije umeo da odgovori novinaru na engleskom jeziku jer ga nije razumeo, ali je imao širok osmeh kada mu je Geri Nevil u ruke uručio flašu šampanjca.

Screenshot_2

Takođe, tu je i uvek fenomenalni Zlatan Ibrahimović, koji je na provokativna pitanja novinara odgovarao u svom prepoznatljivom stilu.

– Igrao sam dobro protiv Holandije, kao i danas. Samo je jedan Zlatan. Znate li Zlatana? – upitao je Ibrahimović novinara.

On mu je odgovorio da ponekad ima utisak da je na terenu njegov ‘brat blizanac’, što je Ibrahimović propratio ‘pogledom koji ubija’.

Screenshot_1

– Možete li da nam objasnite ko je Zlatan, pošto mnogo Holanđana ne zna puno o njemu? – glasilo je pitanje novinara.

– Nikada ranije nisam čuo ovakvo pitanje i mislim da ste vi jedini koji ne razumete ko je Zlatan. Trebalo bi da pitate ljude koji znaju Zlatana – odbrusio je uz smešak Ibrakadabra.

(Izvor: youtube / Nick Porter)

Uz ove majstore svetskog fudbala i vrlo interesantne sagovornike u izjavama, pružamo vam i momente kada su klinci bili Serhio Ramos, Geret Bejl, Iker Kasiljas, Ćavi Ernandez, Andres Inijesta, Sesk Fabregas, Đerar Pike, Nejmar, Viktor Valdez

(Izvor: youtube / MUHANNAD.T V)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter