7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SVE JAČI TIM VAN TERENA: Zvezda dobila novog sponzora

Objavljeno: 01.06.16 u 13:02

Fudbalski klub Crvena zvezda i kompanija Cepter potpisali su danas jednogodišnji ugovor o sponzorstvu vreda 25.000 evra.

Kompanija Cepter se obavezala da svojim proizvodima iz programa „Zepter Medical“, „Zepter Home Care“ i „Zepter Home Art“, izrađenim po najvišim standardima, opremi prostorije Crvene zvezde.

Crveno-beli će u narednom periodu koristiti i sertifikovani medicinski aparat Bioptron koji se primenjuje u sportskoj medicini za lečenje povreda mišića, tetiva i ligamenata.

Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović izrazio je zadovoljstvo saradnjom sa Cepterom.

– Crvena zvezda se uvek družila sa najboljima i to je i sada slučaj. Napravili smo saradnju sa uspešnom kompanijom, čije proizvode sam koristim. Nadam se da ćemo imati uspešnu saradnju – rekao je Mijailović na konferenciji za medije u hotelu Cepter.

Direktor Ceptera Đorđe Rašić zahvalio se na ukazanom poverenju.

– Veliko mi je zadovoljstvo što mogu da potpišem ugovor sa predsednikom Mijailovićem, čovekom koji je bio na čelu kluba i kada je Zvezda bila prvak Evrope i sveta . Naši motivi su zdravlje, da svi živimo bolje uz Cepter i to ćemo omogućiti fudbalerima Crvene zvezde – poručio je Rašić.

0
0

7 Komentara

  1. Naravno.Na terenu je to i dokazala vidi tabelu grobar.I naravno statistiku A sada i van terene to je kvalitet CZ od pamtivjeka.Poklopi se grobar i uci

    0
    0
    Odgovori
  2. Po nekom reciprocitetu, Gasprom bi trebao da sledeci sponzorski ugovor preusmeri na FK Partizan, posto su devastirani iz „nepoznatog“ razloga dobili NASEG dojucerasnjeg sponzora …mada, „pogodili“ ste sa naslovom, da je cz SVE „JACA“ VAN TERENA !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Naravno da je sve jaca van terene.A na terenu da i ne pricam zar vam treba dokazivati vidi tabelu.Zvezda je zvezda uvijek bila i uvijek ostaje takva pa se to nekom svidjelo ili ne.Sve sto nas vise mrze sve smo vise jaci.

      0
      0
      Odgovori
    • Ma da samo sanjaj hahaha…Zvezda ima 4 i po milona od Gazproma+pola miliona bonus+milion od Telekoma+milion od Pume+ostali manji sponzori Cepter,Acibadem,Dunav osiguranje,Diva,Terme Catez,Eurosalon,Win-Win,Topola po 25 hiljda do 50 hiljada=negde oko 7-8 miliona+prodaja rekvizita,ulaznice,tv prava za prenose…Uskoro ce se odigrati minimum 6 utakmica u Evropi u kvalifikacijama a mozda i vise znaci i UEFA ima da kapne koje milionce,pa prodaja igraca i pare od transfera a dovodimo pojacanja bez obestecenja ha,ha ima da se ceses gde te ne svrbi uskoro samo opusteno 🙂

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter