2
Domaći fudbal

GOTOV POSAO: Partizan pronašao pojačanje u Nišu? (VIDEO)

Objavljeno: 01.06.16 u 12:48

Partizan bi u narednih par dana mogao da dobije pojačanje u veznom redu i to iz Niša.

Transfer licitacije vezane za Partizan i Crvenu zvezdu se nastavljaju. Kako prenosi Blic, Partizan je već završio jedan posao. Naime, crno-beli bi u narednih par dana trebalo da potpišu ugovor sa 28-godišnjim vezistom Radničkog iz Niša Sašom Marjanovićem. Momkom koji je ovog proleća postigao čak pet golova na jednoj utakmici.

BRAVO, SJAJAN POSAO: Igor Duljaj dobio veliko priznanje

Marjanović je karijeru počeo upravo u mlađim kategorijama Partizana, a potom je igrao za Čukarički, Jagodinu, Šerif i Radnički. Sada će se po svemu sudeći vratiti kući da dokaže da je zaslužio crno-beli dres.

BITKA: Partizan želi brzonogog napadača, Turci kvare posao?

(Izvor: YouTube/Sportnetwork)

0
0

2 Komentara

  1. Sve više ličimo na Borac iz Čačka ili na Mladost iz Lučana a cigani dovode extra pojačanja.Šta nas čeka nesmem ni da zamislim

    0
    0
    Odgovori
  2. Ok su za nasu ligu,pojacanja tek slede. Da nam se ne ponovi prosla godina kada nismo imali rotaciju pa su bekovi igrali stopere i vezne igrace. Prosle godine preko 40 utakmice u prvom delu prvenstva sto je nenormalno mnogo. BRAVO ZA POTEZ.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter