0
Evropske lige

‘BUM’ NA MARAKANI: Stiže zamena za Grujića iz drugog tima ruskog prvenstva, sa njim i ‘zlatni orlić’ (VIDEO)

Objavljeno: 01.06.16 u 00:05

Crvena zvezda bi mogla narednih dana da dobije dva kapitalna pojačanja u veznom redu i defanzivi.

Radi se na stadionu „Rajko Mitić“. Koliko danas čeka se dolazak Tomasa Fibela na završne pregovore, ali on neće biti jedini inostrani fudbaler koji bi mogao da obuče crveno-beli dres. Naime, kako Sport piše na meti Crvene zvezde je vezista drugoplasiranog tima Rusije, Rostova Gelor Kange. Ima 26 godina i reprezentativac je Gabona. Igra na poziciji ofanzivnog veziste i došao bi kao zamena za Marka Grujića. U Rostovu sa Dona je od 2013. godine i na 73 utakmice je postigao osam golova. Miodrag Božović ga je već vodio, i očekuje se potpis ugovora. Kange je slobodan igrač.

Crvena zvezda bi mogla da dobije pojačanje uz levu aut liniju, kao zamenu za Luisa Ibanjeza. Reč je o Stefanu Miloševiću, članu zlatne generacije srpskih fudbalera sa Novog Zelanda. Bio je sjajn ove sezone, a Zvezda bi za njega morala da plati obeštećenje. Ipak, Spartak i Crvena zvezda imaju dobre odnose, te nema prepreka da se transfer ostvari.

(Izvor: YouTube/BGDPartizan’s channel)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter