0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

SRBIJA SE BUDI: Muslin dva od dva, sledeća je Rusija (VIDEO)

Objavljeno: 31.05.16 u 22:10

I u drugom prijateljskom meču pod komandom novog selektora Slavoljuba Muslina, Srbija je pobedila Izrael 3:1 (1:0).

Ako se po jutru dan poznaje onda srpski reprezentativni fudbal izlazi iz „mraka“. Posle pobede nad Kiprom 2:1, u Novom Sadu pao je nešto teži rival Izrael – 3:1. Golove za naš tim postigli su Ivanović u 31. minutu i Milunović u 73. minutu, dok je Rajkovića sa penala savladao klupski drug Zahavi u 48. minutu.

Utakmica je počela sjajnom šansom za goste. Igrao se 10. minut kada je Zahavi uposlio Belišona, a ovaj sa desetak metara loptu poslao pored gola. Samo pet minuta kasnije uzvratila je Srbija, Tošić je napravio sebi prostor za šut u kaznenom prostoru, ali je Goreš bio na mestu.

Iz druge prilike Srbija je povela sa 1:0. Centrirao je iz kornera Kolarov, Zdjelar je glavom vratio u peterac, Ivanović se lepo snašao i makazicama savladao protivničkog golmana. To je bilo sve u prvih 45 minuta.

(Izvor: YouTube/PRO BALKAN SPORTS)

Na početku drugog poluvremena Slavoljub Muslin je napravio veliki broj izmena, a u igru je ušao i novopečeni prvotimac Liverpula, Marko Grujić. Upravo je bivši fudbaler Crvene zvezde u 47. minutu sapleo jednog fudbalera Izraela, a sudija iz Rumunije je pokazao na „belu tačku“. Zahavi je prevario klupskog druga Rajkovića – 1:1.

Srbija je od tog trenutka krenula u napad, a već u 53. minutu zapretio je Rukavina. Nedugo zatim na teren je ušao i ljubimac Novosađana Dušana Tadića, što će se ispostaviti kao pun pogodak. U 73. minutu posle prekida lopta je stigla do defanzivca Milunovića, a ovaj je drop-kikom poslao u mrežu 2:1. Do kraja utakmice još jedan evrogol. U 87. minutu Kolarov je „dodao“ loptu do Tadića, a ovaj je desnicom poslao pod prečku i ubio „pauka“. Na kraju zaslužena pobeda 3:1.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

SRBIJA – IZRAEL 3:1 (1:0)

STRELCI:

Ivanović 31, Milunović 73, Tadić 87 – Zahavi 48 penal

Stadion: Karađorđe. Sudija: Sebastijan Kolesku (Rumunija).

SRBIJA (3-5-2): Rajković, Sedlar (Rukavina), Ivanović (Maksimović), Milunović, Spajić (Rajković), Kolarov, Milivojević, Zdjelar (Grujić), Tošić (Mitrović), Stojiljković, Pavlović (Tadić).
IZRAEL (4-4-1-1): Goreš – Jeini, Davidzada, Meir, Ejtan – Nir, Bibars, Muans, Zahavi, Benhamin, Belišon.

[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter