0
Američki fudbal

NFL: Iznenađujuće vest stižu iz Denvera

Objavljeno: 31.05.16 u 17:05

Nakon što se Pejton Mening povukao, postavljeno je pitanje ko će ga zameniti. Ni četiri meseca nakon poslednjeg meča Meninga u karijeri, to pitanje nije ništa jasnije.

Denver trenutno ima na poziciji kvoterbeka Marka Sančeza (trejdovan iz Filadelfije), Pakstona Linča (draftovan kao 26. pik ovogodišnjeg drafta) i Trevora Sejmijana, 250. igrača na draftu pre godinu dana. Ujedno, prema mišljenju Gerija Kubijaka, trenera Denvera, glavnog favorita za poziciju startera:

– Mislim da Trevor ima zrelost. Iako je „spavač“, zna naš napad. Snalazi se, udobno mu je u našoj igri, a zna da baci loptu, istakao je trener za „Denver post“.

Potom je dodao:

NFL: Marej ponovo onaj stari (VIDEO)

– Igrao je dobro u prošloj predsezoni, i zaista ne bi trebalo da bude iznenađenje ukoliko dobije priliku, zaključio je Kubijak.

Mada, kada se pogleda ko mu je konkurencija – čovek najpoznatiji po sudaru sa saigračevom zadnjicom (Mark Sančez) i dobrim delom „sirovi“ Pakston Linč, možda zaista i ne bi bilo iznenađenje ukoliko Sejmijan u sezonu uđe kao starter.

NFL: Ričard Šerman zove Linča nazad

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter