13
AdmiralBet ABA Liga

SKANDALOZNA ODLUKA: Grobari ne mogu u Železnik, ali ni Peković i Šilobad?

Objavljeno: 30.05.16 u 11:49

FMP Železnik javio je Partizanu veoma čudnu informaciju pred današnji drugi meč polufinala KLS lige.

Grobari neće moći u dvoranu u Železniku. Razlog je taj što domaćin nije pustio karte u slobodnu prodaju. Tako će četa Aleksandra Džikića biti bez podrške na putu ka finalu i utakmici sa Crvenom zvezdom.

VIDEO IZ PIONIRA: Evo kako su Lovernja i Vestermana dočekali Grobari (VIDEO) (FOTO)

Ipak, ova informacija je bila očekivana i nije prvi put. Ali, vest da u halu neće moći da uđe niko sem stručnog štaba crno-belih i igrača, jeste. Naime, MocartSport javlja da ulaz u dvoranu u Železniku neće biti omogućen ni predsedniku kluba Nikoli Pekoviću, kao ni poslovni direktor Mlađan Šilobad. Da li će tako i biti videćemo večeras…

SRCE JE CELO CRNO-BELO: Dan kasnije Žo i Leo još uvek su pod utiskom dočeka Grobara (FOTO)

0
0

13 Komentara

  1. Nije to bilo skandiranje i vrijeđanje već histerija.Vrijeđati porodicu i djecu bez ikakvog razloga je bolesno i kukavički.Nijedna osuda ili izvinjenje od strane kluba.Sramota.
    Toliku količinu mržnje mogu da proizvedu samo bolesnici i psihopate.Svaki sledeći put treba isprazniti dvoranu i klub kazniti sa bar 5 utakmica bez publike.Porediti skandiranje Mačvanu i Vujoševiću sa ovim histerisanjem je smiješno i providan pokušaj da se izjednače stvare.lJUDI,POGLEDAJTE JEDNOM ISTINI U OČI I SHVATITE DA VAŠA MRŽNJA PRELAZI SVE GRANICE A SAMO ZATO ŠTO SAD POSTOJI JOŠ NEKO KO IGRA KOŠARKU I ŠTO VIŠE NEMATE APSOLUTNU KONTROLU I MOĆ.

    0
    0
    Odgovori
  2. Zanimljivo kako svi moralisu , a kad se pjevalo Vujosevicu i Macvanu niko nije reagovao… Drzavni projekti su ocigledno favorizovani i radi se sve sto je u njihovoj moci da ostanu u vrhu .

    0
    0
    Odgovori
  3. A šta je tu skandalozno. Treba da dozvole i u svojoj hali primitivizam. Pa ne postoje gora g…a od te,nazovi,navijačke grupe,se..m im se u usta!

    0
    0
    Odgovori
    • Slažem se da nije sportski ali još manje je sportski da mu psuju porodicu i to skandiranjem gotovo pola hale.Šta bi ti uradio i kako postupio da tebi nekog vređaju a imaš mogućnosti.Neće valjda da dozvoli da mu u Železniku vređaju familiju.
      Nije ovo usmereno protiv partizan,već prema tim stokama sa tribina i potpuno je u pravu zbog toga.

      0
      0
      Odgovori
    • Није спортски да ти лажеш да си звездаш,а ово је сасвим у реду јер вређати неком породицу заслужује најоштрије казне ма ко био јер то нису навијачи клуба него РУЉА НАРКОМАНА ЛОПОВА И КРИМИНАЛАЦА. Дали сте ба неком стадиону у окружењу чули да се неком председнику помиње породица сем код нас,љуфи навијају бодре свој клуб баш их брига ко је на супротној страни само је код нас важнији други него мој клуб и његов успех!!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter