0
Evrokupovi

FOTO: 101greatgoals

OSVETA SE SLUŽI HLADNA: Arbeloa baš isprozivao ‘brbljivca’ Pikea, ponovo! (VIDEO)

Objavljeno: 30.05.16 u 16:51

Real je preuzeo od Barselone titulu šampiona Evrope, pa je fudbaler Madriđana Alvaro Arbeloa imao šta da poruči kolegi iz katalonskog tima, koji se hvalio prošle godine.

Dobro je poznato da se Arbeloa i Pike ne slažu baš najbolje, a novu etapu u njihovom sukobu donelo je jučerašnje slavlje Reala na ‘Santjago Bernabeu’, kada je Arbeloa odgovorio na godinu dana upućenu prozivku od strane štopera Barse.

– Hvala svima u stručnom štabu i saigračima jer su mi ovo omogućili. Naravno, i Kevinu Roldanu, on je sve ovo započeo – rekao je Pike prilikom proslave Barsine ‘triplete’ prošle godine, aludirajući na poraz Reala od Atletika rezultatom 4:0 i sliku pomenutog pevača sa Kristijanom Ronaldom koja je nastala pre tog meča i izazvala veliku pažnju.

 

CG7WY2FWcAAvcwq

Arbeloa je ovog puta bio ‘zlopamtilo’ i sačekao je godinu dana da odgovori Pikeu na tu prozivku.

– Ne znam sa čime je ovo počelo… Ali znam kome za ovo treba zahvaliti. Vama! – rekao je Arbeloa uz smeh i odobravanje publike na ‘Santjago Bernabeu’.

(Izvor: youtube / VlogMadridista)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter