2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIKOLA ŽIGIĆ: Da nastavim karijeru ‘da’, u srpskom fudbalu ‘ne’!

Objavljeno: 30.05.16 u 10:35

Nikola Žigić je godinu dana bez kluba, ali kako kaže ne odustaje, vredno trenira i nada se da će uspeti da pronađe novi klub.

Srpski gorostas je postao miljenik „severa“, a kako i ne bi, postigao je tolike golove na Marakani, a o onom protiv Rome se i danas priča. Posle toga usledio je transfer u Rasing iz Santandera, pa Valensija i Brimingem. Sada, skoro godinu dana, 35-godišnji napadač je bez tima, ali kako kaže vredno trenira i ne odustaje.

– Slabo me ima u srpskim medijima, jer i za to postoji jak razlog. Zapravo, nisam nigde nestao i ne želim da nestanem iz javnosti. Jednostavmo, vredno treniram, radim i čekam pravu priliku – istakao je Nikola Žigić za Novosti.

Srpski napadač je prošle godine pokušao da nađe angažman u Engleskoj kako bi dobio državljanstvo, u tome nije uspeo, a sada mu je istekla radna dozvola i teško će nazad na „ostrvo“.

EPICENTAR LUDILA: Dika je ponovo podigao ‘ušatog’, a onda su Delije zagrmele… (FOTO) (VIDEO)

– Nažalost, ostao sam bez radne dozvole u Engleskoj i male su šanse da je produžim. Ovo leto ću da provedem u druženju sa prijateljima, ali i u potrazi za novim klubom. Neću ga tražiti po svaku cenu, ali ako se nešto pojavi, nastaviću svoju karijeru. Ako ne bude bilo prave ponude, baviću se nekim drugim poslom – istakao je Žigić.

PESMA I SCENE OD KOJIH SE LEDI KRV: Svaki Delija koji ovo pogleda naježiće se! (VIDEO)

Jedno je sigruno jasno, ljubimac Delija se neće vraćati u srpski fudbal, ali ne zbog lošeg fudbala kod nas što bi zluradi rekli, već iz poštovanja prema narodu u Srbiji.

– Hoću da me navijači na našim terenima pamte po najboljim stvarima. Mislim da više nisam na onom nivou na kojem sam bio nekada – rekao je Nikola Žigić.

0
0

2 Komentara

  1. Ja sam Grobar, al nije sve u životu da te neko pamti po tome da si najbolji, iako imaš primer Džordana koji se vraćao 2 puta i opet ga pamte po tome da je najbolji, svejedno mislim da bi bolje bilo da razmišljaš o tome šta ti srce kaže, a ne da te ‘slava’ nosi. Uostalom tako je i Džordan uradio… zato i jeste najbolji 🙂

    0
    0
    Odgovori
  2. ne moras u srpski fudbal ali kada bi se vratio vratio bi se na velika vrata u neki evropski klub ovako si tu gde si NIGDE bolje je dva puta razmilsiti pa tek tada pricati nadam se da ces naci neki klub u kom ces igrati…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter