4
Košarka

FOTO: STARSPORT

KLS BEZ MILOSTI: Žestok udar na kasu Partizana zbog uvreda Grobara! (VIDEO)

Objavljeno: 30.05.16 u 14:32

Rukovodstvo košarkaške Superlige novom kaznom ‘obija’ Partizanovu kasu, koja je iovako poprilično prazna.

U utakmici igranoj u subotu uveče između Partizana i FMP-a nekoliko dobrih minuta trajala je pesma velikog dela tribina u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ posvećena supruzi prvog čoveka Crvene zvezde Nebojše Čovića i majci plejmejkera tima iz Železnika Filipa Čovića.

Nisu pomogle ni molbe Dragana Todorića, pesma je bivala sve jača, a tek nakon obraćanja putem mikrofona Aleksandra Džikića, Grobari su se okrenuli podršci svom klubu.

SKANDALOZNA ODLUKA: Grobari ne mogu u Železnik, ali ni Peković i Šilobad?

Zbog toga je KLS žestoko udario na kasu Partizana, pa će Partizan morati da plati čak 360.000 dinara zbog upućenih uvreda od strane navijača.

– KK Partizan NIS zbog ekstremno nepristojnog ponašanja, a posebno zbog ogromnog broja gledalaca koji su u takvom ponašanju učestvovali, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 360.000 dinara – stoji u saopštenju KLS.

(Izvor: youtube / GROBARI.NET)

Drugi meč između Partizana i FMP-a igra se večeras od 21 sat u Železniku, a objavljeno je i da će se eventualni treći meč igrati u sredu od 21 sat u hali ‘Aleksandar Nikolić’.

0
0

4 Komentara

  1. ma kaznite ih ako uđu u finalu bez publike jer to su govna a ne navijači,gledam ovu borusiju i pojedine klubove navijaju za svoj klub a ne za njemacku ili nekog drugoga a ovi jedno te isto kosovo srbija,vučiću pederu i o čovićima a o klubu ništa.

    0
    0
    Odgovori
  2. ..Kada je coks dosao bile ste depresivne geylije, danas ste pored toga i ludi i pretite da sve zarazite svojim „ludilom“ i dismr okolo !!!…Kaznjava se jedini KK koji uredno izmiruje svoju obavezu PLACANJA POREZA SVOJOJ ZEMLJI, ZA RAZLIKU OD NATURIZOVANOG MUTANTA !!!

    0
    0
    Odgovori
  3. ..Kada je coks dosao bile ste depresivne geylije, danas ste pored toga i ludi i pretite da sve zarazite svojim „ludilom“ i dismr okolo !!!…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter