0
ATP

FOTO: STARSPORT

VIKTOR TROICKI: Zadovoljan sam fokusom, šokiran sam odustajanjem Nadala

Objavljeno: 28.05.16 u 09:03

Troicki je u sjajnom meču šestog dana na Otvorenom prvenstvu Francuske izbacio domaćeg takmičara Žila Simona, čime se plasirao u osminu finala.

– Znao sam da ga nikada nisam dobio i da mu nikada nisam uzeo ni set. Zaista sam zadovoljan kako sam bio fokusisan i kako sam ušao u meč. Pripremio sam se dobro psihički, sa trenerom sam odradio dobru taktiku. Znao sam da je Žil prilično umoran od poslednjeg meča, ali opet igrao je pred domaćom publikom u Parizu i znao sam da neće biti lako. Ispalo je jako dobro – rekao je Viktor Troicki, a prenosi B92.

U sledećem kolu protivnik će mu biti Stan Vavrinka.

– On je definitivno favorit. Osvojio je titulu ovde prošle godine. Igra dobro. Opet, ja nemam šta da izgubim, moram da uđem u meč opušteno kao što sam ušao i u ovaj. Jednom sam imao jako tesan meč protiv njega u Beogradu. On je od tada dosta napredovao, ali i ja sam dosta iskusniji. Videćemo, nemam šta da izgubim, igraću opušteno i nadam se da će biti dobro – istakao je Troicki.

Vest dana na Rolan Garosu svakako je odustajanje od daljeg turnira Rafaela Nadala.

– Šokirao sam se kada sam video vest da je Rafa odustao od turnira, zaista sam se iznenadio. Ali opet. Mislim da je Nole i pored Rafe bio veliki favoritporučio je Troicki.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter