0
Fudbal

FOTO: FK Partizan

RUTINSKI: Partizanovi klinci pokazali snagu, ali i dalje zavise od drugih rezultata

Objavljeno: 26.05.16 u 11:16

U trećem kolu ‘Turnira prijateljstva’ u Bijeljini Partizan je bio siguran protiv Osijeka pobedom od 3:0 (2:0), ali za prolaz u polufinale mora da sačeka ishod drugog susreta u grupi.

Posle pobede u prvom, a zatim neočekivanog poraza od Sarajeva u drugom kolu, omladinci Partizana su slavili u trećem kolu protiv Osijeka, koji se sasvim sigurno oprašta od daljeg takmičenja.

Mlade crno-bele nade do pobede su došle zaista sjajnom igrom i dominacijom čitavih 60 minuta igre, a golove su postizali Janković u četvrtom, Zekaj iz penala u 28. i Nović 43. minutu, dok je isti igrač u 24. minutu propustio najbolju šansu na meču, a koja nije iskorišćena.

Partizan sada čeka ishod poslednjeg meča u grupi, između Sarajeva i Vardara, koji će odlučiti o pobedniku grupe i timu koji ide u polufinale.

Ukoliko Sarajevo slavi trijumf biće ispred Partizana i otići će dalje, zbog pobede u prethodnom kolu nad beogradskim timom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter