0
Tenis

FOTO: Twitter

ROLAN GAROS: Ana se malo mučila, pa ubacila u veću brzinu

Objavljeno: 26.05.16 u 12:38

Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u treće kolo Otvorenog prvenstva Francuske pobedom nad Kurumi Narom iz Japana – 7:5 6:1.

Ivanovićeva je u drugom kolu Rolan Garosa igrala protiv japanske teniserke Kurumi Nare koja je trenutno 89. teniserka sveta i visoka je svega 155 centimetara, pa u skladu sa tim njen stil igre dozvoljavao je Srpkinji da se razmaše i pruži svoju prepoznatljivu igru.

Istina, bilo je problema u prvom setu, iako je dobro počela i napravila brejk odmah na startu, Japanka se vratila u izjednačila. Ušlo se u neizvesnu završnicu, a u 12. gemu Ana je ponovo oduzela servis protivnici i rešila set u svoju korist pre ulaska u taj-brejk.

Posle toga sve je bilo lakše, Ana je počela da pogađa onako kako ume i do kraja meča lako ‘počistila’ Naru sa pariske šljake posle sat i 24 minuta igre.

Ana Ivanović će u trećem kolu Rolan Garosa igrati protiv pobednice meča između Eline Svitoline i Tejlor Tauzend, koji se igra kasnije u toku dana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter