8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŽELJKO PANTIĆ OPTUŽUJE: Član opozicije potezao pištolj! (VIDEO)

Objavljeno: 25.05.16 u 14:02

U gostovanju u emisiji Dejana Anđusa, Željko Pantić je izneo niz ozbiljnih optužbi na račun Novaka Nedića.

Tokom razgovora sa Dejanom Anđusom, Željko Pantić se zapitao da li je moguće da Novak Nedić ima toliku protekciju:

– Da li je moguće da je Novak Nedić takav usamljeni rendžer, takav moćnik da sve može da radi sam, bez znanja predsednika vlade i ostatka države?

Pantić je potom nastavio:

– Neobično je da radi to što radi… Tolike optužbe se pojavljuju… Mene neko da optuži kao što njega optužuju Zečević, Popović… On nikad nije napustio Partizan, želi da ostane tu sa svojim ocem, da Ćurković bude figura, da ga koriste kao nekog starog čoveka kako bi on vodio klub.

Na Anđusovo pitanje da li je istina da je skidao Đurićevu sliku iz kluba, odgovorio je potvrdno:

INCIDENTI NA SKUPŠTINI: Započeo rat za rukovodstvo crno-belih (VIDEO)

– Jeste, to su strašne stvari… Tolike optužbe, a niko ne reaguje! Niko ne reaguje na priče da on upada u svlačionice, da poteže pištolje, a niti on izlazi da kaže da ga kleveću, da nije potezao pištolje, da njegov školski drug nije menadžer fudbalera Partizana… Mogao je da kaže „Nije, lažete, ljudi!“.

Trenutak u kom Pantić priča o Novaku Nediću možete videti od 56:49:

(Youtube/KCN)

OKONČAN HAOS BEZ REZULTATA: Prekinuta skupština Partizana!

0
0

8 Komentara

  1. ..Dug FKP je toliki, da ako proda 2 nasa klinca, ma Neca Mihajlovic SAM BI POKRIO CEO DUG PARTIZANA, dok fkcz koliko neizlazirano duguje, ni cela nasa liga ne bi pokrila te visemilionske dugove… .!. XXAAXXAA .!. Ipak je jedna Institucija u Srbiji, a to je SD Partizan, za razliku od komsija koji u fudbalu imaju dug kao cela stara Yuga, a u kosarci su se UGASILI i otpisali sami sopstvene dugove, nikom nista nisu platili nit vratili, zato i NE-POSTOJE, nema ih vise…A Andrija je otisao, a sa njim i menadzerski procenti mimo Svetinje, znaci, samo Partizan ima cistu situaciju sa menadzerima u buducnosti, dok fkcz na sopstvene igrace polaze ISTO „PRAVO“ KAO I MI NA ANDRIJU, NULA=0… .!. XXAAXXAA .!. Mi smo platili penale na Andriju, a ONI ce na CEO TIM !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Samo se tesi prosle sezone ste objavili da vam je dug oko 16 miliona,sa ova 3 milionceta penala za Zivkovica je oko 20ak miliona a za godinu dve i preko 30 miliona…Dok je Zvezdin dug 35 uskoro ispod 30 manji od vaseg haha…Sto se tice penala sanjaj minimum 10 igraca iz Zvezde moze da se proda za nekih 15-20 miliona dok je vas Andrija jos i ispostovao koliko ste vi njega hteli da ucrnite. A sto se tice gasenja i raspada: FK vam se raspada dok ZFK i nemate,KK Partizan Igokea vam u dugovima dok vam se ZKK ugasio oformljen novi klub Partizan Proleter Volvo Frankenstejn,OK vam bez trofeja 5 godina a ZOK vam se opet ugasio jer je Vizura vratila ime,RK vam je bez trofeja vec nekoliko godina dok ZRK i nemate,ZVK vam se ugasio sa sve jednim kupom ha,ha…Jedino mozete da se radujete pokojem trofeju muskog VK i eventualno hokej i veslanje posto i u tenisu,atletici,ragbiju,karateu,dzudou,kik boksu,stonom tenisu itd dobijate po usima ha,ha,ha…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter