0
Košarka

TAMIŠU ‘FENJER’: Metalac ubedljiv u Pančevu

Objavljeno: 25.05.16 u 20:53

U poslednjem kolu grupe A košarkaške Superlige, košarkaši Metalca slavili su ubedljivu pobedu na gostovanju Tamišu u Pančevu rezultatom 90:67.

Tamiš je ekipa koja je volšebno ove sezone, ponovo, izborila plasman u Superligu, a nije bilo za očekivati da će u konkurenciji jačih rivala uspeti da dođe do trijumfa. Nada je postojala jedino na domaćem parketu protiv Metalca u poslednjem kolu, ali se ABA ligaš iz Valjeva pokazao kao preveliki zalogaj.

Ključ uspeha Metalca na večerašnjem meču bila je odlična ofanziva, ali i zaustavljanje najboljeg igrača Tamiša Ivana Smiljanića koji je ostao na svega četiri poena.

Pored njega u ekipi Tamiša iskusni Dragan Kruščić postigao je 12, a kapiten Dušan Hukić 10 poena, dok su u pobedničkom taboru najbolji bili Gabrić sa 21 poenom i Majstorović, koji je postigao 16 poena. Todorović je ubacio 12, a Rakićević 11 koševa.

Za ova dva tima je takmičenje i sezona završena, dok će u polufinale Crvena zvezda sa prvog, odnosno, FMP sa drugog mesta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter