22
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

SKANDAL NA BANJICI: Internet se usijao – navijači Zvezde besne na igrače Partizana! (FOTO)

Objavljeno: 25.05.16 u 23:54

Partizan je osvojio 27. titulu šampiona Srbije, ali je završnicu meča pored toga obeležio potez za svaku osudu vaterpolista crno-belih.

Dramu na Banjici večeras nisu obeležili samo neizvesna završnica meča, brojna isljučenja crveno-belih, pobeda i titula Partizana, već i transparent domaćih navijača koji su na kraju prilikom slavlja poneli i dvojica igrača crno-belih.

‘VEČITI’ DERBI KAO NEKADA: Partizan je ponovo šampion Srbije!

Iako se ne vidi najbolje na slici sa tribine, profil ‘Moja Crvena zvezda’ navodi da se rado o dvojici reprezentativaca Srbije Nemanje Vica i Dimitrija Rističevića, koji su slavili sa raširenom parolom vrlo pogrdnog sadržaja.

Nema šta, potez za svaku osudu, a navijači Zvezde pozivaju na reakciju nadležnih. Videćemo hoće li do nje doći i u kom obliku…

CRNO-BELA ŽURKA: Partizan proslavio novu titulu u društvu rado viđenog gosta (FOTOGALERIJA)

0
0

22 Komentara

  1. naravno da nebi trebalo da se ponasaju , ali i jedni i drugi , a ne, bacaju se baklje , tuku igrace i trenere partizana , duleta gadjaju loptom iz publike onaj ljigavi nazovi novinar i to je u redu , zato ne jedite govna kada je to zajednicka crta svih zajedno pocevsi od uprave klubova , trenera , igraca i na kraju navijaca

    0
    0
    Odgovori
  2. Postovane delije naravno da je nekorektan svaki gest prema Zvezdi ili bilo kom njenom igracu u bilo kom klubu ALI ZAPAMTITE DELIJE NE PECAJTE SE NA NOVINARSKE PATKE. BEZ UZAJAMNOG POSTOVANJA GROBARA I DELIJA NEMA SRBIJE, BATALITE SE PROKLETE MRZNJE JER STE JE VI NAZALOST ZAPOCELI DAVNO DAVNO, NEGO POHVALITE SVOJ VATERPOLO KLUB KOJI JE IZ NICEGA STIGAO U FINALE I U DRUGOM MECU NAMUCIO PARTIZAN, KOJI PROIZVODI NOVE REPREZENTATIVCE BEZ PREBIJENE PARE. SRECNA VAM TITULA U FUDBALU I ABA KOSARKASKOJ LIGI, KAO I ODBOJCI ALI NEMOJTE DA MRZITE GROBARE, ONI SU VAS NAROD. U SVAKOJ DRUGOJ KUCI U SRBIJI JEDA BRAT JE GROBAR A JEDAN DELIJA. OPAMETITE SE, SAMO SLOGA SRBINA SPASAVA.

    0
    0
    Odgovori
  3. a kad je đenka pjevao pogrdno o mačvanu to nikom ništa ili bajko i ostala go*na što njih nisu osudili jesam za to jer su oni profesionalci i nesmiju se tako ponašati kao obični navijači.e dok vučko kaže da je nemočan pred huliganima onda šta se ima pričati o nečem.ulazi se u dvorane sa upaljačima sa pogdrdnim transparentima sa političkim parolama i pitamo se što zjape prazne tribine

    0
    0
    Odgovori
  4. Za divno čudo pravilno napisano! Očekivao sam više od bolesnog uma! Komentar je svaki suvišan ova bolest je nažalost neizleciva!

    0
    0
    Odgovori
  5. Sta su se ove crvene devojcice i narikace uskomesale, pa ovo je napisano TAKO „sazeto“, da nije ni vredno pomena, JA bih to mnooogooo SIRE napisao…ovo je SKROZ KOREKTNO sa nase strane, s’ obzirom na sve kriminalne radnje sdcz, ponajvise u kkcz i fkcz !!! STO STE TRAZILI, TEK CETE DOBITI, OVO JE SAMO MALA UVERTIRA-„VRH“ one stvariii sto vam sledujeeee …!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Alo sta si se upalio bre?vi ste toliko jadni da niste toga ni svesni.uzeli titulu u vaterpolu i odmah se rasprdeli.vi ste bre misevi i to svi dobro znaju i za te postupke ima da dobijete ono sto vam sledi.u rupe!

      0
      0
      Odgovori
  6. Rasistički ispad, nezapamćena uvreda nacionalne manjine! Hitno izbaciti klub iz svih naših takmičenja, oduzeti titulu, igračima doživotna zabrana igranja za reprezentaciju, kao i zabrana treneru koji ih je ovako lepo edukovao. Jadranska liga takodje da reaguje i izbaci klub iz takmičenja. SRAMOTA ako sve ostane samo na novinskim člancima.

    0
    0
    Odgovori
  7. nikada mi niste jasni bili sad sve boli ej citaj u vaterpolu cigansture traze nesto opet instant klub smeta pa momci nisu to napisali nego Grobari smradivi ciganski

    0
    0
    Odgovori
  8. Da sam selektor za sve vremena bi bili isključeni iz reprezentacije.
    Takvi brukaju Srbiju po cijelom svijetu i zatvaraju nam sva mjesta. Fuj , gadovi.
    Ne navijam ni za jedne ni za druge,. Ista govna…

    0
    0
    Odgovori
  9. Ne razmem ljutnju. Sve je ispravno napisano, gramatika OK,a vidim da se sami pravilno nazivate. U ostalom ko ima pravo da se ljuti na najveci klub sveta….? Samo iskompleksirani minorusi!

    0
    0
    Odgovori
  10. U čemu je problem? Sada treba pod hitno ,onaj sa fantomkom na glavi i bez licne karte, da uvede u skupštinsku proceduru zakon o sprečavanju vređanja premijerovog čeda!!!???

    0
    0
    Odgovori
  11. Smradovi su jedino i mogli da osvoje na ovaj način,uz obilatu pomoć sudija i naravno Šoštara.To im je ionako jedina titula ove sezone u svim sportovima ali ostaće i bez nje već naredne sezone jer niko neće dozvoliti da sudije odlučuju o tome,kao sada.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter