7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DŽAJIĆ OTKRIO: Legenda svetskog fudbala trebalo je da dođe u Zvezdu (VIDEO)

Objavljeno: 25.05.16 u 10:06

Najbolji fudbaler u istoriji srpskog fudbala i legenda Crvene zvezde Dragan Džajić, otkrio je ko je trebalo da ponese dres crveno-belih.

Crvena zvezda 29. maja proslavlja 25 godina od osvajanja titule šampiona Evrope. To je bio povod da agencija „Frans Pres“ razgovara sa Draganom Džajićem, tadašnjim sportskim direktorom tima sa Marakane.

– Ta pobeda trebalo je da predstavlja početak nove ere u evropskom fudbalu u kojoj bi Zvezda vladala. Dugo smo radili da bismo stigli dotle, a onda se sve za dan srušilo nestankom države, rekao je Džajić.

Potom je nastavio:

DRUGO POJAČANJE: Evo kada Fibel potpisuje za Crvenu zvezdu…

– Igrači nisu verovali da će doći do raspada. Kada je počeo rat, tim je praktično preko noći rasformiran. A mi nikada nismo imali problem da za nas igraju Hrvati ili muslimani. Bitno nam je bilo da u Zvezdi igraju najbolji.

Džajić je nakon toga otkrio da je Zvezda trebalo da bude daleko jača nakon osvajanja titule Kupa evropskih šampiona:

– Davor Šuker je trebalo da pređe kod nas. Sve je bilo dogovoreno, pristao je da potpiše. Onda je počeo rat, istakao je Džajić, da bi u zaključku jednom rečenicom sumirao:

– Raspadom Jugoslavije najviše je izgubila Zvezda, zbog njega smo ostali na samo jednoj tituli šampiona Evrope.

(Youtube/Footballtv)

SKUPŠTINA ZVEZDE DALEKO MIRNIJA: Evo koliko para sada duguju crveno-beli…

0
0

7 Komentara

  1. Dzajka „legenda“ devastiranja tj. madjionicar, kako pare sa tudjeg racuna da se „pojave“ na licnom…

    0
    0
    Odgovori
  2. Pusti abolirani prazne price nego otkri ti nama gde su pare od Piksija,Savicevica,Panceva,Mihajlovica,Prosineckog,Jugovica,Stankovica,Ognjenovica,Drulica…?! To su tolike pare da je klub jos mogao da zivi od njih.

    0
    0
    Odgovori
    • Дечко, паре од тих играча и награде за титулу првака Европе је одузела држава. Слобин режим. Финансирао се рат у Хрватској и Босни. Део је завршио и у Земуну. Цвеле постао министар спорта и омладине,а звездине паре у Земуну. „Микица“ је рекао да се прави спортски центар за репрезентацију,а прављен је за зна се кога.

      0
      0
      Odgovori
      • …ja mislim da bi ti trebao ovo da izneses u Skupstinu Srbije…pa delegati da raspravljaju o tome…ako imas jos neka saznja verujem da su odredjeni organi zainteresovani za tu crveno-belu istinu…izvore tvoje tvrdnje ce potrvrditi i poligraf,,,,ustvari da ne duzim…ne jedi govna spinovana budalo…izadji iz rupe, procitaj neku knjigu, nadji decka…

        0
        0
        Odgovori
    • Te pare je Arkan u dzakovima iznosio sa Marakane,kako bi se finansirale srpske trupe koje su branile srpski narod u Bosni i Hrvatskoj.Od njega je kupovano naoruzanje.To je javna tajna i ne lupajte vise gluposti.Ne razumem zasto se to tebi tice,umesto da se interesujes gde su pare iz Humske zavrsile.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter