1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FOTOGALERIJA: Evo kako je bilo na Skupštini Partizana (FOTO)

Objavljeno: 24.05.16 u 18:54

Kao što se to i naslućivalo Skupština FK Partizan nije ni održana, posle ružnih reči, svađe i umalo tuče o novom predsedniku će se glasati tek za mesec dana.

Prvi posle neuspešneh Skupštine koji se obratio novinarima bio je kandidat za predsednika od strane opozicije Nenad Bjeković.

– Partizan je na prvom mestu i u intreresu Partizana smo se dogovorili, prihvatili kompromis da se odloži Skuptina, da se sedne i dogovori. Da za mesec dana na demokratski i pravi način rešimo to pitanje – rekao je Bjeković i nastavio:

– Oko punomoćja će pravnici da odluče. Znam da dvojici naših članova nije bilo dozvoljeno da prisustvuju sednici, prilikom dolaska je bilo nekih nepravilnosti.

Pogledajte fotogaleriju naših reportera sa lica mesta:

0
0

1 Komentara

  1. Dve najodvratnije face u svetu naseg fudbala,ako izuzmemo Toleta Karadzica koji je neprikosnoven u tome.Savo Milosevic i Nenad Bjekovic,dno dna od ljudi i faca.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter