2
Evrokupovi

SLAVIŠA KOKEZA: Bar da nam klubovi ne igraju protiv ekipa sa Kosova…

Objavljeno: 23.05.16 u 20:50

Predsednik FS Srbije Slaviša Kokeza istakao je da će koliko sutra iz „kuće fudbala“ biti upućeno pismo u UEFA povodom „priznanja“ Kosova.

Ono će se odnositi na kršenje statua UEFA, jer Kosovo nije priznato u UN-u, a to je obavezno da bi se postalo član fudbalske evropske porodice. Takođe, poslaće se i zahtev da naši klubovi ne mogu da igraju protiv kosovskih u Ligi šampiona i Ligi Evrope.

‘ORLOVI’, SREĆNO: Sunce dočekalo reprezentaciju, hoće li je i otpratiti u Rusiju? (FOTOGALERIJA)

– Koliko sutra šaljemo dopis UEFA oko klubova sa Kosova i njihovog eventualnog igranja u Evropi. Sve ostalo ćemo se konsultovati i napraviti što je do nas. Borićemo se do kraja, a neke zemlje iz regiona i Evrope su već poslali neke dopise, koliko znam – rekao je Slaviša Kokeza.

KAPITEN IVANOVIĆ: Znamo šta Muslin želi od nas

Zanimljivo, pojedine evropske države su već poslale zahtev UEFA u kome se moli da njihovi klubovi ne mogu da igraju sa neprizantom republikom Kosovo i njihovim klubovima, a prva je to učinila Rusija.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter