4
Domaći fudbal

FOTO: YouTube/Printscreen

POJAČANJE ‘TOP KLASE’: Govorilo se o Partizanu, sada bi mogao u Zvezdu? (VIDEO)

Objavljeno: 23.05.16 u 21:13

Kako nezvanično saznajemo, Zvezdi je ponuđeno pojačanje „top klase“ za Ligu šampiona.

Govorilo se da bi zimus mogao u Partizan, ali nije. Sada je ponuđen Crvenoj zvezdi. Reč je o Brazilcu sa beloruskim pasošem Renanu Bresanu. Igraču sredine terena, klasičnom plejmejkeru i sjajnom izvođaču prekida. Brazilac je trenutno čaln Rio Avea, ali mu u junu ističe ugovor.

Renan Bresan ima iskustvo igranja u Ligi šampiona, pošto je bio član i najbolji igrač BATE Borisova. Ima 28 godina i sigurno bi bio veliko pojačanje za srpskog šampiona. Igrao je u karijeri za Gomel (77-7), BATE Borisov (80-39), Alaniju (18-0), Astanu (6-0) i Rio Ave (45-8). Od 2012. godine je član reprezentacije Belorusije za koju je odigrao 23 utakmice i postigao tri gola.

(Izvor: YouTube/The Royal45 Group™)

0
0

4 Komentara

  1. Zvezda ne ume drugacije nego na kvarno. Samo lesinari i gleda sta drugi nameravaju…. No, mi imamo boljeg pika, ali evevam ga….necem da kazem, ihihi….!

    0
    0
    Odgovori
    • „necem“… „evevam“ …skola prijatelju, skola, makar i vecernja, mada ne verujem da imas vise od deset godina…

      0
      0
      Odgovori
  2. grobar do koske se predstavlja sa različitim nadimcima: Penzioner i Welcome to ilussion. Obavezno da se batici pomogne i sprovede u odgovarajuvću zdravstvenu ustanovu. Sam se sebi smeje…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter