4
Domaći fudbal

PARTIZAN SE NE ŠALI: Odlazi Božinov, stiže igrač koji će biti najplaćeniji u klubu! (FOTO)

Objavljeno: 23.05.16 u 09:21

Više nema sumnje da će se ekipa Partizana značajno promeniti u odnosu na ovosezonsku, kao što su i najavili iz kluba, biće šest do osam promena.

Jedan od onih koji bi mogli da odu iz Humske, kako se piše prethodnih dana jeste Valeri Božinov, bugarski napadač koji je ove sezone postigao 18 pogodaka, ali i ušao u srca navijača Partizana.

Na svom instagram profilu objavio je dve slike posle poslednjeg meča u sezoni protiv Vojvodine na kojima se zahvaljivao saigračima i Saši Iliću na sezoni i, čini se, oprostio od njih.

DVA DANA DO IZBORA: Spremaju se neredi i suzavac na Skupštini Partizana?!

Ponovo su aktuelne ponude iz Kine, a Božinov sam je istakao da će otići u slučaju dobre ponude, iako mu navijači poručuju čak i da ostane i bude direktor kluba.

 

Iako će sutra na Skupštini Partizana biti mnogo poznatija sudbina kluba i novo rukovodstvo, aktuelno još uvek radi na pojačanjima, tako da je na vratima Humske pojačanje iz Rumunije, bar tako pišu tamošnji mediji.

Navodno, u pitanju je fudbaler Pandurija, trećeplasiranog tima rumunskog prvensta, Mihai Radut koji igra na poziciji veznog igrača i što je crno-belima najbitnijije – za koji dan će postati slobodan igrač.

STIŽE POJAČANJE: Crno-beli na dobrom putu da ojačaju tim (VIDEO) (FOTO)

Ugovor mu ističe i bez obeštećenja bi mogao da dođe u Partizan, a kako piše rumunski ‘Fanatik’ pregovori su već uveliko u toku, a crno-beli su Radutu ponudili 250 hiljada evra godišnje, čime bi on postao najplaćeniji fudbaler u ekipi.

Rumuni pišu da je Radut (26) poznati ‘rumunski plejboj’, da je često viđan u društvu lepotica i po tome je poznat u zemlji naših komšija. Svojevremeno je bio veliki potencijal, kada je prešao u Steauu i tada je ostvario i debi za reprezentaciju za koju je odigrao svega tri meča u karijeri.

0
0

4 Komentara

  1. Kakav rumun bre malo bugarin sad i rumun jos 250.000e plata pa jel su normalni oni odakle para bolje da ja vec otpisujem sledecu sezonu bice jos gore nego ova…

    0
    0
    Odgovori
  2. hahahahaha , ja sam mislio da je Bugarin najveci promasaj , kad vasi kraljevi nasli jos veci . Sad ce i Rumuni da vam igraju

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter