6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NE MIRUJE SE U PARTIZANU: Kao grom iz vedra neba – odlazi Andrija Živković!

Objavljeno: 23.05.16 u 11:43

Izgleda da je definitivno došlo vreme za rastanak.

Fudbaler Partizana Andrija Živković do kraja nedelje mogao bi da potpiše ugovor sa Benfikom, prenosi portugalski list O’Žogo.

Kako se navodi, predsednik lisabonskog kluba Luis Filipe Vijeira lično će pregovarati sa zastupnicima Živkovića, koji je propustio prolećni deo sezone jer nije hteo da produži ugovor.

KLJUČA U HUMSKOJ: Partizan dan pred izbore izbacuje dugogodišnjeg člana Skupštine!

Srpski reprezentativac bi u Benfiku došao kao slobodan igrač od 1. jula, kada mu isteknu obaveze prema matičnom klubu.

Šampion Portugalije obnovio je interesovanje za Živkovićem jer planira prodaju Nikolasa Gaitana i Brazilaca Taliske i Žonasa, zbog čega zlatnog „orlića“ vide kao jedne od tri zamene.

PARTIZAN SE NE ŠALI: Odlazi Božinov, stiže igrač koji će biti najplaćeniji u klubu! (FOTO)

Živković je od 2013. godine za Partizan odigrao 93 utakmice i postigao 23 gola.

0
0

6 Komentara

  1. Ih koja vest, ko da se nije znalo, pa jer mu neostice ugovor vec, sve najbolje andrija, kad ovi nesposobnjakovici nisu znali da te upare sa mihajlovicem u napadu, pukla bi taba zvezda na marakani samo tako, bice super da se jednom vratis, a do tada nece biti vazure-frizure i drugih koji veze s vezom nemaju na duznosti koju obavljaju, uprava sportistima, sve druge na tribine, i to je punio, pozdrav

    0
    0
    Odgovori
  2. Jeste odlazi naj bolji igrač ,ali nije prošao kao TATA-GRUJAN i gle čuda provo neda dete u Liverpul pa posle slučajnog sudara promenio pliču . Ono što sam siguran da ANDRIJA voli FKP , a zašto je ovako otišao i to ima da se rasvetli , verujem jako brzo za godinu dve naj više .Ja lično verujem da i on sam nije želeo da se ovako oprosti od kluba koi mu je dao sve a posebno veliku fudbalsku budućnost , ali FKP pod kojom god da je upravom , ne dozvoljavati mešavini cugansko-purgerskim menadžerima pristup u SC -Teleoptik , neka ide u rupčagu pa neka menadžeriše kolko god želi .A FKP opet ima da izbaci nove Miteoviće , L ,Markoviće , Živkoviće a vi to možete samo da sanjate , javi te to srbskom supermenu-betmenu pa da oduzme SC.Teloptik kao i stadion JNA jer vi to možete ali ne smete …. Srećno ANDRIJA GROBARE ….

    0
    0
    Odgovori
  3. AUF WIEDERSEHEN SKOT-INO ORGANA ZAPADA !!! PRODAO SI SE ZA SAKU DOLARA…DJUBRE KAO „JA“, NE UMIRE NIKADA…OSTACE ZAPISANO NA NEBU, DA SI IZDAJNIK NAJVECIIII .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Komedijaši…haha prvi put u istoriji fudbala da neko plaća milione kada mu odlazi najbolji igrač.Hahaha Andrija je prvi koji je udario šamar kriminalcima.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter