3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KLJUČA U HUMSKOJ: Partizan dan pred izbore izbacuje dugogodišnjeg člana Skupštine!

Objavljeno: 23.05.16 u 11:14

Do održavanja izborne Skupštine ostalo je još nešto više od 24 sata, a promene u strukturama dve struje se dešavaju iz minuta u minut.

Aktuelno rukovodstvo Partizana već je našlo načina da iz svojih redova ‘izbaci’ imena članova opozicije Ostoju Mijailovića i Igora Duljaja, a umesto njih u saziv Skupštine ubaci Milorada Vučelića i Gorana Arnauta, a ni dan pred izbore ne miruje se u Humskoj.

Naime, kako piše ‘Blic’, Partizan je pokrenuo disciplinski postupak protiv Dragoljuba Vukadinovića, člana Skupštine kluba i nekadašnjeg potpredsednika.

Zbog postupka koji će biti u toku u narednom periodu, on neće imati pravo glasa na sutrašnjoj izbornoj Skupštini za predsednika kluba.

DVA DANA DO IZBORA: Spremaju se neredi i suzavac na Skupštini Partizana?!

Disciplinski postupak pokrenut je pe prijavi koju joj je podneo predsednik Nadzornog odbora FK Partizan, dr Vladimir Vuletić.

– Navodi se da ste, u intervjuu datom dana 17. 5. 2016. godine, istakli svoje aktivno angažovanje u FK Metalac iz Gornjeg Milanovca. Tom prilikom istakli ste da, sa mesta predsednika UO kompanije Metalac, rukovodite radom istoimenog fudbalskog kluba kao i da 60% ukupnog budžeta ovog kluba finansira kompanija čiji ste vi vlasnik – istaknuto je u dopisu Vukadinoviču koji prenosi ‘Blic’.

PARTIZAN SE NE ŠALI: Odlazi Božinov, stiže igrač koji će biti najplaćeniji u klubu! (FOTO)

U saopštenju koje je potpisao predsednik Disciplinske komisije FK Partizan Milorad Nikolić izvodi se zaključak:

– Pravilnikom o disciplinskoj odgovornosti članova Partizana propisano je da, do dana pravnosnažnosti odluke Komisije, sva prava člana kluba se suspenduju. Ova odredba Pravilnika je u skladu i sa analognom odredbom čl. 23 stav 7. Statuta koja utvrđuje i druge osnove isključenja iz članstva u FK Partizan. Sledstveno prethodnom, nalaže Vam se da se, u roku od 2 dana od dana prijema ovog dopisa, pisano izjasnite o disciplinskoj prijavi koja je podneta protiv Vas, te da Disciplinskoj Komisiji FK Partizan eventualno predočite određene dokaze. Ukoliko u definisanom roku ne dostavite svoju pisanu izjavu, Disciplinska Komisija FK Partizan će doneti odluku na osnovu ostalih prikupljenih dokaza – stoji u dopisu.

Ko zna šta nas sve očekuje do sutrašnje Skupštine zakazane za 17 časova.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter