6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DONALD NARUČIO, ZVEZDA ISPUNILA: Gorostasni Francuz pred vratima Marakane! (VIDEO)

Objavljeno: 23.05.16 u 09:36

Znaju u Crvenoj zvezdi gde najviše škripi u ekipi pred kvalifikacije za Ligu šampiona, a rupe bi trebalo da zatvori fudbaler Mordovije i francuski internacionalac.

Nedavno je Mičel Donald odgovarajući na pitanja Delija istakao jednog saigrača iz Mordovije koji bi itekako mogao da pomogle Crvenoj zvezdi na putu ka Ligi šampiona. Stameni Holanđanin je istakao gorostasnog Francuza Tomasa Fibela, sa kojim su kontakti uveliko ostvareni. I ne samo to.

‘Sport’ piše da je Fibel vrlo blizu dolaska, najviše zbog činjenice da ove sezone postaje slobodan igrač, ali i zbog toga što je Mordovija ispala iz najvišeg ranga, pa će i on definitivno otići iz kluba.

SVET ODUŠEVLJEN: Zvezdina titula obeležena širom planete (FOTO)

Jasno je da će lepe reči Donalda još više doprineti njegovoj odluci, sve ukoliko dođe do konačnog dogovora između rukovodstva i francuskog štopera.

Evo čemu se navijači mogu nadati od njega, pogotovo što će očekivanja biti na maksimumu:

(Izvor: youtube / PC prod)

Međutim, bilo je i ovakvih nesrećnih slučajeva:

(Izvor: youtube / leblogFoot)

0
0

6 Komentara

  1. S’obzirom koliko je jak u duelima, slican je Kristijanu Borhi.. deluje mi da bi odradio dobar posao ako se dovede..

    0
    0
    Odgovori
  2. Strasan igrac,jak u duelima,padaju oko njega kao da je od stene.Ako vec hoce neka dodje pre priprema da se uigraju malo,a ja mislim da ce Edson tek da pokaze sta zna.Bio bi dooobar tandem njih dvojica,ali samo ako se Brazilac uklopi u tim.

    0
    0
    Odgovori
  3. Donald DUCK je najpoznatija krea(tura)cija animatora Grofa od Mojkovac, naravno uz Crnog-Gruju, Bozinog drugaraaa.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter