4
Fudbal

FOTO: Fejsbuk

ŠAMAR VELIKANIMA: Pirlo, Lampard i Vilja ovakvo poniženje ne pamte u svojim karijerama (VIDEO)

Objavljeno: 22.05.16 u 17:53

Obrukali su se na terenu, a posebnu sportsku nedisciplinu pokazali su ‘ljubitelji fudbala’ u Americi.

U gradskom derbiju ‘velike jabuke’, fudbaleri Njujork Red Bula deklasirali su ekipu Njujork Sitija, za koju nastupaju evropske i svetske zvezde fudbala, Andrea Pirlo, Frenk Lampard, David Vilja, a sa klupe ih predvodi slavni Francuz Patrik Vijera.

Red Bul je, i to na gostovanju, bio bolji od ‘građana’ sa čak 7:0, što je svakako najveći poraz u karijerama svih pomenutih velikana.

(Izvor: youtube / Major League Soccer)

Posebnu sportsku nediscpilinu domaći navijači pokazali su prilikom izmene u kojoj je Pirla zamenio Lampard, a sa tribina su se čuli – zvižduci.

Očigledno Amerikanci nisu ni svesni kakve majstore imaju priliku da gledaju uživo…

0
0

4 Komentara

  1. Istina je negde tamo, momak, hoces da kazes da spomenuta trojica nisu bila top klase igraci ? Da pirlo nije jedan od najboljih igraca sredine terena u poslednjih 20 god ? Ako tako mislis, onda batali sport i drogiraj se

    0
    0
    Odgovori
  2. Fudbal u SAD je smesan. Evropske legende mogu da igraju tamo, uzmu pare i briga ih. Celnici klubova pokupe pare od naroda koji dolazi da ih gleda, a njima je to okej. Zasto americki fudbalski klubovi ne dovedu nekog mladog talenta ili naprave zvezdu u svom timu? Nece to nikad uciniti jer im je jedini cilj novac, stoga i dovode zvezde u poznim godinama, kojima nije na odmet da zarade jos malo novca. Novac je sve u americkom fudbalu.

    0
    0
    Odgovori
  3. Da se ne lažemo slažem se a vama da ameri nemaju veze sa navijanjem ali jednu stvar da kažem samo jesu ovo bili dobri igrači alo po meni samo dobri ne i odlični jer koliko god da im sad pripisujemo godine i starost zasićenost i ne znam ni ja sta jos ,izgubiti 7:0 još u njom gradskom derbiju još ne postići gol pa da su neki igrači stvorili bi šansu za počasni pogodak ili bi taj pirlo dao neki gol izgubiti prekida ili bi taj vilja sam sebi kreirao neku šansu lako je bilo izgubiti zgradi u Barseloni ili Juventusu kada 10 igrača ili igra za tebe ili trče kao ludi za svaku loptu sad ih vidimo kada igraju sa i protiv poluamatera od kojih i da ovim godnama treba da pokažu kvalitet

    0
    0
    Odgovori
  4. Amerikancu daj hot dog, kokice, veliku papirnatu kriglu piva i neka se dere „difens“ ili da prati dal´ga je uhvatila kamera za poljubac. Oni su za americki fudbal, bejzbol i za njihovu NBA kosarku, da idu familijarno na utamice ko na piknik! Ostavite se vi vaseg navijanja i naseg evropskog fudbala, evropljani i juznoamerkanci znaju sta je navijanje!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter