0
Evropske lige

HEKTOR BELJARIN: Arsenal je moja budućnost!

Objavljeno: 22.05.16 u 11:59

Fudbaler Arsenala Hektor Beljerin rekao je da je veoma srećan u klubu i istakao da nema nameru da napušta London.

Beljerin je prošao akademiju Barselone i zatim je kao 16-godišnjak, 2013. godine potpisao dugorocni ugovor sa Arsenalom, za koji je ove sezone upisao 44 nastupa u svim takmičenjima i postao standardan izbor Arsena Vengera na mestu desnog beka.

– Ove godine sam video da je moj dom u Engleskoj i u Arsenalu. Živim već dugo u Engleskoj sa svojom porodicom i veoma sam srećan u Londonu. Moj klub je Arsenal i ne vidim sebe u drugom timu. Za mene je Barselona bila klub u kojem sam odrastao i oduvek sam sanjao da zaigram na Kamp Nou. To mi se i ostvarilo ali ne u dresu Barselone – rekao je Beljerin za Skaj Sport.

Prethodnih meseci, veliko interesovanje za Beljerina pokazala je upravo Barselona, kao i Mančester Siti i minhenski Bajern.

Španski defanzivac je sa „tobdžijama“ osvojio FA Kup i Komjuniti Šild, a ove sezone uvršten je u idealan tim Premijer lige.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter