9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DVA DANA DO IZBORA: Spremaju se neredi i suzavac na Skupštini Partizana?!

Objavljeno: 22.05.16 u 14:42

Čovek koji je prešao iz Uprave Partizana u opoziciju pod imenom ‘Crno-bela familija’ otkriva šta se može očekivati na predstojećoj Skupštini kluba iz Humske.

Privrednik Ostoja Mijailović, koji od nedavno više nije član Uprave Partizana, već je zajedno sa Igorom Duljajem zamenjen Miloradom Vučelićem i Goranom Arnautom, istakao je da opozicija na čelu sa Nenadom Bjekovićem oma informacije da će rukovodstvo kluba koje je u manjini pokušati da izazove incident.

– Imamo informaciju da će pokušati da izazovu incident. Ne znamo da li će to biti suzavac ili samo verbalni duel, ali nećemo nasedati na njihove provokacije, niti ćemo pristati da se zbog toga Skupština odloži. To im je jedan od ciljeva, da kupe sebi još malo vremena.

– Takođe, plan im je i da do utorka nelegitimno izbace šestoricu delegata, kako bi ih zamenili svojim ljudima. Žele da izbace Savu Miloševića, Dragoljuba Vukadinovića i još neke ljude koji su za Bjekovića. To sve rade mimo statuta i pokušavaju da strahovladom dođu do većine, ali im to neće uspeti. Eto, mene misle da su isključili, ali ja sam i dalje član. Ne možete isključiti delegata, o tome odluku donosi Skupština, dakle – da, dolazim u utorak! Inače, prijavili smo skup MUP-u, da ne bi došlo do neočekivanih obrta, a daćemo im na uvid informacije kojima raspolažemo. Ne može tamo da se pojavi neko privatno obezbeđenje da zastrašuje, već samo klupsko, ljudi koji su zaposleni. Izbori moraju da proteknu mirno, dostojanstveno, bez najmanjeg incidenta – rekao je Mijailović za ‘Alo’.

NENAD BJEKOVIĆ: Zvezda nam nije uzela samo titulu, uzela nam je sve!

Mijailović je istakao da je opozicija ujedinjenija kao nikada pre.

– Niko od nas neće ući u Sportski centar dok ne uđemo svi. Ako treba, mi možemo da održimo Skupštinu na nekom drugom mestu, ne moramo u „Teleoptiku“. Neće nas sprečiti u tome. Ima nas 38 od 65 delegata, dok prema nekim procenama, na suprotnoj strani njih ima maksimalno 18, a to je opet manjina. Imamo većinu, a realno je i da još poneki član digne ruku za Bjekovića. Svesni smo da ima članova Skupštine koji se boje za svoja radna mesta, ali poručujem im da budu hrabri i da glasaju po svom nahođenju, svojom glavom, a ne tuđom. Što se tiče ucena, pritisaka i pretnji uprave, ako misle da tako može, neka se vrate na Divlji zapad, u Teksas, u kaubojštinu – poručio je Mijailović.

Izborna Skupština FK Partizan će se održati u utorak od 17 časova.

0
0

9 Komentara

  1. Zaustavimo ciganizaciju Srbije! Tako je! prava parola!
    oduzeti akreditacije ciganskim medijima odreda! I zauvek,pa neka pisu svoje gadosti i dalje.Partizan je savest i ogledalo moderne Srbije, vi ste kokardaskibataljon za antagonizaciju, lazi i klevete. Zato vas treba baciti ponovo u ponor , onda ste najtisi. Slede vam godine zamrzavanja, svereni medvedi!
    Partizan zauvek u srcu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kakav cirkus u malom klubu.Razjedinila se,nekad ista grupa,krimosa i hohštaplera.Ne zna se ko je veći prevarant i tek će biti cirkusa u narednom periodu.Onaj ko dobije,imaće veću opstrukciju od ove druge grupe nego od svih ostalih klubova zajedno.Ćurković ako izgubi,jedni će te biti.Ovi njegovi pajtosi iz Uefa će vas uništiti kroz kazne i svega ostalog napakovanog a ako dobije,radiće opet go.njive motke,kao pre 10-tak godina kad su isterani u paketu Ćurković,Zečević i Bjeković,neprevaziđeni kriminalci u sportu.

    0
    0
    Odgovori
  3. Преписују од своје браће са југа Србије. И тамо се скупштинска проблематика решава сузавцем.

    0
    0
    Odgovori
  4. Hahaha…vidi ga ovaj sto poziva Srbiju da ustane, hahahaha…pa bar 80% Srbije navija za Zvezdu, ko ce onda da ti ustane crni ti 🙂

    0
    0
    Odgovori
  5. SLOBODA hriscanskom narodu i sd Partizan
    STOP terorizmu i ciganizaciji Srbije !!!
    Protiv sistema
    USTANI, BORI SE
    SRBIJO PROBUDI SE..!!!

    0
    0
    Odgovori
  6. izgleda da vazturu treba dobro izubijati ali njega i obućinu u duetu mamu im izvlače pare iz kuba u nepostojecu firmu to samo u srbiji ima

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter