0
AdmiralBet ABA Liga

NOVI POTRES: Suspendovan bivši šampionski trener Crvene zvezde

Objavljeno: 21.05.16 u 16:29

Jedan od trenera koji su ostali u pamćenju navijača crveno-belih dobio zabranu rada u košarci u narednih godinu dana.

Nekadašnji trener Crvene zvezde Mihailo Pavićević, koji je sa crveno-belima osvojio titulu 1998. godine, suspendovan je na godinu dana zbog komentara na Fejsbuku, odluka je Disciplinske komisije Košarkaškog saveza Crne Gore.

Pavićević, čiji rođeni brat Đorđi vodi ekipu Mornara, prema pisanju crnogorskih medija, kažnjen je zbog kritika upućenih na račun KSCG:

– Koliko je savezu stalo za finalnu utakmicu plej – ofa pokazuje činjenica koga su poslali da preda pehar… ljudi su se u čudu pitali, ko je ovaj? Ili nisu znali za organizovanu pljačku, pa nisu smijeli da dođu… kulminacija ove komične lakrdije je “ampionska” slika budućnosti na kojoj sekretar saveza slavi zajedno sa njima???!!! Ovo je moguće samo u zemlju čuda zvana Montenegro, napisao je Pavićević nakon finala plej ofa u kom je Mornar poražen sa 3:1.

On je tako postao peti „osuđenik“ ove godine, nakon Bogdana Medenice (doživotna suspenzija), Mikaela Tmušića, Milutina Đukanovića (obojica po dve godine) i Tadije Dragćevića (pola godine).

ZVEZDIN NOVI POTEZ: Na Marakani danas veliko fudbalsko ime!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter