0
Domaći fudbal

LEŠNJAK: Smogli smo snage i pobedili, iako bi i bez toga bili treći

Objavljeno: 21.05.16 u 23:51

Trener Čukaričkog Milan Lešnjak konačno može da se opusti jer je tim sa Banovog brda obezbedio novi plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Čukarički je danas savladao Radnik iz Surdulice sa 2:1 i tako bez obzira na ostale rezultate, obezbedio plasman u Evropu sledeće sezone, i to sa trećeg mesta.

– Utakmica je bila prava prvenstvena, za bodove. Oba poluvremena dobra i kvalitetna. Rezultatski za ekipu Radnika nije bila toliko važna, koliko za nas. Propustili smo šanse u prethodna tri kola da obezbedimo Evropu. Smogli smo snage i pričali smo minulih dana o važnosti večerašnjeg meča i koliko je bitno da ostvarimo pozitivan rezultat. Ispostavilo se da bismo ostali na ovom mestu i da je rezultat bio drugačiji. Radnik je jako dobra ekipa, vidi se rukopis trenera. Radnik je pokazao u plej ofu da je pored četiri kluba iz Beograda uz Čačak, Novi Sad i Niš poseban centar i ekipa koja zna da igra fudbal. Radniku kao i kolegi Veselinoviću želim mnogo sreće ubuduće.

Strateg Čukaričkog već se okreće izazovima koji ga očekuju sledeće sezone-

– Lekarski pregledi su šestog juna, onda desetog odlazimo na pripreme u Austriju i vraćamo se 24 – najavio je Lešnjak.

– Moraćemo brzo da se odmaramo da bismo stigli da se odmorimo. Videćemo šta će biti u prelaznom roku, ali to nisu pitanja za mene, već za sportskog direktora Vladimira Matijaševića koji o tome odlučuje sa vlasnikom Draganom Obradovićem. Želje postoje, ali videćemo koliko su ostvarive – istakao je Lešnjak

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter