0
Fudbal

TRANSFER GODINE NA BALKANU: Potencijalni Zvezdin rival dovodi senzacionalno pojačanje!

Objavljeno: 20.05.16 u 18:03

Posle osvojene titule u Sloveniji, prvi čovek Olimpije kreće u pohod na Ligu šampiona, a već je načinio prvi korak.

Dosta turbulentno bilo je u Olimpiji ove godine, dolasci, pa odlasci Danka Lazovića i trenera Marka Nikolića, na kraju osvojena titula i budućnost od koje u Ljubljani mnogo očekuju.

Stari lisac Milan Mandarić zna kako da skroji ekipu za kvalifikacije za Ligu šampiona, pa je odmah krenuo u napade na velike igrače. Prvi na listi je kapiten reprezentacije Crne Gore Mirko Vučinić.

ZVEZDA BEZ POJAČANJA: Vezista demantovao pregovore

Vučinić je nekoliko godina bitisao u Seriji A, Lećeu, Romi, Juventusu, da bi prošlog leta otišao u Al Džaziru, gde je odlučio da ‘zaradi koji dinar više’. Međutim, moguće je da se već ovog leta vrati u Evropu, i to u Sloveniju.

Slovenački mediji pišu da bi glavnu ulogu mogao da odigra Vučinićev dobar prijatelj Sebastijan Cimirotić mogao da odigra ključnu ulogu u ovom transferu, ali je problem što kapiten Crne Gore ima ugovor do 2017. godine sa Al Džazirom.

SA NJIM UVEK KOMEDIJA: Zašto Božović ne igra umesto Lukovića i kako je puštao Partizan… (VIDEO)

Podsetimo, Olimpija je potencijalni protivnik Crvene zvezde već u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter