0
Evropske lige

JIRGEN KLOP ‘ČISTI’: Ćao Baloteli, zbogom i jednom Srbinu?

Objavljeno: 20.05.16 u 20:00

Menadžer Liverpula Jirgen Klop dobro će pročistiti redove svog tima pred start nove sezone, a koplja će se slomiti i na jednom od dva Srbina.

Posle poraza od Sevilje u finalu Lige Evrope, Jirgen Klop je rešio da pročisti redove na Enfildu i sa novom ekipom krene u borbu za povratak Liverpula tamo gde mu je mesto, a to je vrh engleskog i evropskog fudbala. Na udaru Nemca će se naći i srpski reprezentativac Lazar Marković. Naime, bivši fudbaler Partizana nije u planovima Klopa, iako je bilo najava da bi mogao da dobije novu šansu. Tako će se po pisanju Mirora, reprezentativac Srbije naći na transfer listi. Takođe, teško je očekivati da će Fenerbahče hteti da otkupi ugovor brzonogog krila, pošto je veći deo sezone u Istanbulu proveo po lekarima, a ne na terenu.

POSLE PORAZA: Šta je Marko Grujić poručio budućim saigračima i navijačima? (FOTO)

Markec nije jedini igrač kom će se zahvaliti Jirgen Klop. Spisak je poduži. Sledeće sezone mesta u timu neće biti ni za Marija Balotelija, Džoa Alena, Kristijana Bentekea i Martina Škrtela.

LIGA EVROPE: Nema im ravnih, Seviljin het-trik (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter