4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŠTA NAS ČEKA U POSLEDNJEM KOLU SL: Na stadionu ‘Rajko Mitić’ biće ‘dvoboj ‘saigrača’?

Objavljeno: 19.05.16 u 10:20

Poslednje kolo Superlige Srbije obeležiće dva velika derbija između Crvene zvezde i Radničkog, to jest Partizana i Vojvodine.

Vojvodina protiv Partizana mora da pobedi ako želi u kvalifikacije za Ligu Evrope. To jest ne mora ako Crvena zvezda savlada Radnički iz Niša. Danima se postavlja pitanje hoće li crveno-beli na šampionskoj žurki igrati punom snagom protiv „Reala sa Nišave“, a mi verujemo da hoće. Ako ne ceo tim, onda dva igrača. Naime, u taboru Crvene zvezde u poslednjih 90 minuta mogal bi da se vodi interna „borba“ za najboljeg strelca lige. Kako? Tako što je Aleksandar Katai sa tri gola protiv Borca stigao na kotu 20, dok Hugo Vijera za sada ima 21 postignud gol.

Ali, Superliga Srbije bi Portuglacu mogla da oduzme jedan pogodak, razlog je taj što je Vijerin gol protiv Voždovca u 19. kolu „upisan“ kao njegov, a u stavri kasnije je ustanovljeno da se radi o autogolu golmana „zmajeva“. Tako bi u toku dana Vijera mogao da bude spušten na 20 golova, te da se on i saigrač Katai u poslednjih 90 minuta bore za najboleg strelca lige. U slučaju da dva igrača postignu isti broj golova, u ovom slučaju bi „laskavo priznanje“ pripalo Portuglacu, jer je igrao na manje mečeva.

ZORIĆ POCEPAO MREŽU ZVEZDE: Katai odmah uzvratio za het-trik (VIDEO)

Svoju šansu vreba i Valeri Božinov sa 18 golova, kao i Andrija Pavlović sa 17 pogodaka. Ipak, biće veoma zanimljivo u poslednjem kolu Superlige, kako u borbi za Evropu, tako i na listi strelaca…

FOTOGALERIJA: Fudbaleri sve dresove poklonili bratu Aleksandra Jaćimovića, kako je Katai proslavio prvi het-trik (FOTO)

0
0

4 Komentara

  1. Cigani da izvedu tim protiv Radnickog kao onomad protiv Vose kada su je pustili! Kako to da Milogorac bas protiv njih resio da sansu da krsevima a protiv nas najavljuje najjaci sastav?! Ovo je samo jedan u moru dokaza da je prvenstvo obicna lakrdija !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter