1
Domaći fudbal

DA LI ĐURĐIĆ DEMANTUJE ILIEVA: Čast bi mi bila da igram sa Sašom Ilićem!

Objavljeno: 19.05.16 u 10:46

Sportski direktor Partizana, Ivica Iliev istakao je da je dolazak Nikole Đurđića u Partizan u teoriji naučne fantastike, ali…

Javio se nekadašnji reprezentativac Srbije i dao veoma zanimljivu izjavu, koja će sigurno zagolicati maštu Grobarima.

– Da, tačno je, zvali su me ljudi iz Partizana. To su bili sportski direktor Ivica Iliev i trener Ivan Tomić – rekao je Đurđić i nastavio:

OPIPAVANJE TERENA: Da li Partizan može da odbije ovakvu ponudu?

– Pita se Augzburg. Imam još jednu godinu ugovora sa klubom. Mada je moguća pozajmica, realnije je da ugovor bude otkupljen. Čini mi se da nikad ranije nisam bio bliži Humskoj – rekao je za Sportski žuranl Đurđić, a preneli beogradski mediji.

On je istakao da je veliki navijač Partizana i da bi čast bila da bar jedni sezonu odigra sa legendom kluba Sašom Ilićem.

– Čast bi mi bila da igram sa Sašom Ilićem. Nikad neću moći da zaboravim kako je odigrao u Njukaslu, dodavanje za gol, pa šesti penal. Te 2003. godine imao je 26 godina, izveo ga je kao da je deceniju stariji – rekao je Đurđić.

ILIEV OTKRIO: Čiji dolazak u Humsku je za Partizan naučna fantastika?

0
0

1 Komentara

  1. Zasto se vesti sudaraju pa zato sto niko od vas na portalima ne uhvati ilijeva i pita sta je istina ja vise to ne uzimam za vest jer niko od vas nema istrazivacko novinarstvo i samo rekka kazala jedina cinjenica je da nam treba desetka i napadac urgentno a imena ko ce to znati.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter