7
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

OPIPAVANJE TERENA: Da li Partizan može da odbije ovakvu ponudu?

Objavljeno: 18.05.16 u 21:44

Partizan bi mogao ovog leta dobro da napuni kasu, ali prvo mora da izabere da li će u sledeću sezonu sa ovim timom ili potpuno renoviranim.

Dečko je najbolji igrač prolećnog dela prvenstva u Superligi Srbije. Zato ne čudi što se posle Anderlehta i Galatasaraj javio za mladog Nemanju Mihajlovića. I to sa unosnijom ponudom od Belgijanaca.

Naime, kako prenosi MocartSport, Nemanja Mihajlović mogao bi ovog leta da pojača turski Galatasaraj. Tim sa Bosfora spreman je da plati pet miliona evra. Sada je na upravi „parnog valjak“ da proceni da li uzeti ogroman novac odmah ili sačekati godinu dana. Turci siguro neće dugo čekati na odgovor iz Humske.

Podsetimo, Anderleht je takođe ztainteresovan za mlado ofanzivno krilo i speman je da plati četiri miliona evra. Nemanja Mihajlović će krajem meseca debitovati za „A“ tim Srbije.

0
0

7 Komentara

  1. Samo neka mi autor teksta objasni po čemu najbolji,broju golova ,asistencijama,broju tačnih dodavanja…po čemu

    0
    0
    Odgovori
    • Najbolji je po tome što sa nepunih 17 igra kao da ima 23, realno nosi igru tima i ima prodor, brzinu i dribling kao niko u ligi.. U 23 će da kida, samo pod uslovom da do tada ode u neku jaču ligu. Realno je da do 20-21 ostane u Partizanu sa posebnim tretmanom, a nakon toga debela kinta i za njega i za Partizan. Žao mi je što je vaš daleko najbolji igrač poslednjih 10 godina već u Liverpulu…

      0
      0
      Odgovori
  2. Bogatim Osmanlijama reci da za sada ne razmisljate o njegovoj prodaji, ali bi prihvatili ev. ponudu
    od min 8 mil. E i to za 80 posto prava na igraca. Ako prihvataju onda sjajno, ako ne onda nema problema.
    Na Neci ne mozemo izgubiti a tek ce stici neke nove, vrlo moguce bolje ponude.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter