0
Evropske lige

(FOTO: Miror)

IZ TOPOVOG UGLA: Seks skandali koji su obeležili svet fudbala

Objavljeno: 17.05.16 u 13:30

Preljube u svetu najvažnije sporedne stvari na svetu nisu novima, a sve je krenulo od Mišela Platinija!

Topli fudbalski kreveti

Zaprepašćenje i zgražavanje. Tako bi se u najkraćem mogle opisati reakcije na ljubavne „podvige“ Rajana Gigsa. Velšanin je za igračkih dana oborio mnoge rekorde u dresu Mančester junajteda. Najtrofejniji fudbaler „crvenih đavola“ bio je i ostao legenda na terenu, a van njega je izgledao kao primer uzornog sportiste, supruga, oca…A onda – šok!
U „slučaju Gigs“ nije problem što je varao suprugu sa zvezdom rijalitija Imodžin Tomas. Nekako je to na Ostrvu, gde su najrazvratniji fudbaleri, „normalno“. Ispostavilo se da to to zaista sitnica za Rajanove aktivnosti van zelenog pravougaonika. Stejsi Kuk (u braku su od 2007. i imaju dvoje dece) nekako je prešla preko prevare. Kao i većina žena bogatih i slavnih likova, pružila mu je drugu šansu zbog ljubavi, dece, ali i bankovnog računa. Ipak, par nedelja kasnije nadvili su se tamni oblaci:

Rajan Gigs je osam godina bio u vezi sa snajom Natašom, ženom rođenog brata Rodrija, inače trenera drugorazrednog ligaša.
Rodri se zaključao u kuću i danima nije želeo da govori o skandalu. Uvek je bio u drugom planu pa ga je događaj dodatno pogodio. Inače, Rajanov otac je bivši ragbista Deni Vilson. Nikada sa sinovima nije imao normalan odnos. Po razvodu roditelja Rajan Džozef Vilson odlučio je da odbaci očevo i uzme majčino prezime Gigs. Dugo nisu kontaktirali, a posle prve Rajanove afere otac ga je podržao. Druga priča bila je u slučaju snaje. Najoštrija je bila tetka iz Velsa koja je zvezdu nazvala:

“Prljavo pseto”!

Gigsov otac je javno izjavio da niko ne bi trebalo da veruje Rajanu.
Gigs, dobitnik nagrade za sportsku ličnost godine i 12 puta šampion Engleske sa „crvenim đavolima“, Natašu je upoznao još 2003. kad je imala 20 godina.
U to vreme Rajan je bio oženjen, ali je to krio od Nataše, koja se kasnije udala za njegovog brata. Na sve to, Ostrvom su kružile glasine da je Velšanin pokušao da zavede i njenu majku, 49-godišnju Loren?! Kasnije je odlučio da se podvrgne terapiji protiv zavisnosti od seksa kako bi spasao brak.
Tokom godina Gigs se nije libio da plati abortus, odvoji pozamašnu sumu novca (250.000) bratu kao “zavet ćutanja”. Po principu: Para vrti gde burgija neće.
Rodri je jednom prilikom Rajana nazvao „crvom“ i optužio ga da mu je uništio porodicu, pošto se razveo 2013. godine. Kasnije su zakopali ratne sekire, ali je ostao gorak ukus.
Nataša je za „Njuz of d vorld“ izjavila da je samo 15 dana pre svadbe i udaje za Rodrija abortirala, a da joj je hirurški zahvat (500 funti) platio Rajan Gigs.
„Rajan nije oklevao ni sekund kada je čuo da sam u drugom stanju. Odmah je rekao: Znaš da drugog izbora osim abortusa nemamo. Neću da uništim živote svih nas“.

IZ TOPOVOG UGLA: Priča o Miodragu Grofu Božoviću i svim njegovim ‘biserima’

Ispostavilo se da je Rajan bio samo jedan u nizu koji nije izlazio iz njenog kreveta. “Upecala” je još neke momke sa Old Traforda: Dvajta Jorka, Denija Simpsona i Fila Bardslija.
Na kraju je smogla snage pa je uputila javno izvinjenje jetrvi Stejsi. Preko prijateljice je poručila:
„Iskreno se izvinjavam zbog svih ružnih stvari koje sam učinila. Znam da sam slomila srce dragim osobama i volela bih da mogu da vratim vreme i da se ništa od toga nije desilo. Iskreno želim da Rajan i Stejsi srede brak”.
Stejsi je i dalje gledala samo materijalnu stranu:
„Stvari su jasne, Rajan nikad nije voleo Imodžin, dok je Nataša običan lažov, izmislila je celu priču. Dakle, potrebno je samo da Rajan potraži pomoć, kao što je obećao, i kada bude izlečen, sve će biti kao nekad. Našu porodicu ništa ne može da uništi“.

I kapiten Čelsia Džon Teri bio je u prvom planu. Poznat kao komunikativa i druželjubiv lik često je organizovao porodična okupljanja, izlete, žurke, “paintball” aktivnosti… Tokom vremena pošlo mu je za rukom da zavede dugogodišnju verenicu saigrača Vejna Bridža. Reč je o francuskoj manekenki Vanesi Peronsel. Afera je izbila na videlo uoči odlaska na Svetsko prvenstvo u Južnu Afriku 2010. godine.
Teri je sve vreme afere bio u „srećnom braku“, a Vanesa je u jednom trenutku sa njim ostala i u drugom stanju. Galantni Teri platio je abortus, a onda je častio sa 20.000 funti.
Kada je saznao za to, Bridž je bio toliko ljut da je odbio da putuje u Južoafričku Republiku, a prilikom utakmice između Mančester sitija i Čelsija odbio je da se rukuje sa Terijem.
Teriju je supruga sve oprostila tokom romantičnog vikenda u Dubaiju.
Nije mirovao ni Vejn Runi. Trudnu ženu je varao sa elitnim londonskim prostitutkama. Jedna od najkontroverznijih afera bila je 2004. godine , kada je posetio bordel i imao seks sa 48-godišnjom vremešnom gospođom Džeri Tompson u kostimu mačke, i Helen Vud majkom šestoro dece u kostimu kaubojke.
Supruga Korin samo je nastavila da trepće. Brak je učvrstilo drugo dete.

Ešli Kol ne može bez žena. Posle bezbroj prevara i seks skandala napustila ga je supruga Šeril Kol, velika muzička zvezda. Ešli je upoznao pop zvezdu Šeril Tvidi (kasnije Kol) 2004. godine, pošto su živeli u istom kvartu u Londonu. Venčali su se dve godine kasnije, a već 2008. su počele glasine o njegovom neverstvu. Razveli su se 2010. Ešli je priznao da je bio neveran bar sedam puta tokom braka. U afere se svrstavaju seks za jednu noć sa frizerkom, duga paralelna veza sa modelom Rozan Džefers, plesačicom iz Rijanine prateće grupe…

IZ TOPOVOG UGLA: Škotski bum i Partizanova nesreća

Dejvid Bekam je „šarao“ sa ličnom asistentkinjom Rebekom Los, ali i bejbisiterkom. Tada su on i Viktorija su bili u „srećnom“ braku (i sada su), a ona je odlučila preko svega da pređe.
Malo je nedostajalo da Frank Riberi i Karim Benzema odu u zatvor posle optužbi da su koristili usluge Zahie Dehar, tada maloletne prostitutke. Vezista Bajerna je navodno nekoliko puta koristio njene usluge, a napadač Reala samo jednom. Naravno, kada su njih pitali, sve su demantovali. Benzema se našao i u centru “afere Valbuena” zbog ucene. Zato ga neće biti na EURO 2016. Maloletnice su bile (i ostale) slabost i Silvija Berlsukonija.
Rafael van der Vart je dugo bio glavna tema tabloida, jer je zbog raskalašnog ponašanja ostao bez supruge Silvije. Ali, brzo se snašao i to uz njenu najbolju prijateljicu Sabiju Bularuz bivšu ženu druga Halida iz reprezentacije Holandije Inače, Silvija je redovno proglašavana za najlepšu suprugu u svetu fudbala, ali ni to joj nije pomoglo da ostane uz “voljenog”.

Argentinka Vanda Nara unela je zlu krv među „gaučose“ iz Serije A. Prošle su tri godine otkako je fatalna i seksepilna plavuša prekinula prijateljstvo Maura Ikardija i Maksija Lopeza. Napeta situacija između njih dvojice nije se stišala. Kad god se sretnu Inter i Torino Maksi Lopez u mimohodu ne pruža ruku (već dva puta) mlađanom Ikardiju već se uhvati za međunožje! Reakcija ne čudi ako se zna da je on Ikardija doveo u Italiju, bio mu štićenik dok je igrao za Barselonu, dao mu svoj dom da u njemu živi, da bi mu on potom uzeo ženu i decu! Ikardi redovno objavljuje pikanterija iz intimnog života sa Vandom Narom. Čak je istetovirao imena Maksijeve dece Valentina, Konstantina i Benedikta?! Ikardi i Vanda Nara imaju ćerku Frančesku.
“Maksi je odbio da mi pruži ruku? To se dešava, a ja sam pristojan momak i pružio sam ruku” – rekao je Ikardi.
Nekada su sa tribina stadiona u Minehnu zdušno bodrile svoje muževe. Klaudija je navijala za Tomasa Štrunca, a Martina za Štefana Efenberga. „Tigar“ Efenberg je već imao troje dece: An Katrin, Nastasiju i Noela Etjena. Porodicu Štrunc oplemenili su Lucia i Tomas junior.

Ali, ne lezi vraže, otresita i ambiciozna Klaudija okončala je 2002. brak sa Štruncom pošto je „debelo“ bila u šemi sa Štefanom. Burna veza nastavljana je u Americi. Bezbroj puta su raskidali i ponovo se spajali.
Sve je davno počelo i to u Francuskoj. Mišel Platini je najavljivao blistavu karijeru u dresu Nansija. Usledio je logičan transfer u tada sjajni Sent Etjen. Te 1979.“stefanisti“ su likovali. Dobili su najperspektivnijeg evropskog fudbalera. U klubu je starosedelac bio vezista ogromnog kapaciteta pluća dugokosi Žan Fransoa Larios poznat i kao „Turbo“. Momak rođen 1956. u Sidi Bel Abesu (Alžir, tada francuska kolonija) već šest godina je briljirao u zelenom dresu. Selektor Mišel Idalgo (1976.-1984.) nije imao nikakvu dilemu. Larios je debitovao 1978.i do 1982.odigrao je 17 utakmica. Bio je učesnik Mundijala 1982.posle koga je Platini prešao u Juventus. Ali, Larisosova reprezentativna karijera naglo je prekinuta! Od momenta kada su se pronele glasine da je u u vezi sa gospođom Kristel Platini samo dva puta obukao je dres „galskih petlova“. Bolje upućeni tvrde da je Platini uslovio svoje pojavljivanje rečima:

IZ TOPOVOG UGLA: Kazahstanski poklon Srbima

„On ili ja“!

Idalgo nije imao kud.

[stextbox id=“hotsport_text_box“]

Seksi skandal u Randersu
Boringovo istorijsko „NE“
Fudbaler danskog prvoligaša Randersa Jonas Boring (31) odbio je da igra za svoj tim pošto je otkrio da ga supruga Kira vara sa saigračem i kapitenom Kristijanom Kelerom (35). Boring je priznao medijima da je u šoku posle tog saznanja.
„Kira je krajem prošle godine odlučila da više ne želi da bude sa mnom, ali i dalje živimo pod istim krovom zbog naše dvoje dece. Ovo što je učinila dosta utiče na nas, a stanje u svlačionici je postalo neizdrživo. Keler je prekršio pravilo broj jedan u svlačionici. Zabio mi je nož u leđa“ – rekao je tada Boring.
Čelnici Randersa su odlučili da Boringu daju nekoliko slobodnih dana, dok je Keler i dalje kapiten tima.

„Saosećamo sa našim igračem i svesni smo da mu je sada potreban mir. Nadamo se da će uskoro sve da se smiri“ – naveli su iz kluba, ali se Boring nije predomislio.
Boring je pre skandala produžio ugovor sa klubom, ali je odbioo da igra za Randers dok se klub ne reši svog kapitena što oni nisu učinili.

[/stextbox]

U Italiji su poznate dame „preletačice“ koje se ne libe da idu od ruke do ruke. Mnoge su postale zvezde „kalča“ jednako kao i brojni fudbaleri. Uglavnom su to devojke (naročito sa juga) željne novca i popularnosti. A fudbaleri ko fudbaleri. Apenini su domovina te vrste rijalitija samo što je na tom području brak veća svetinja nego u Engleskoj.
Ni mi nismo imuni na slične događaje. Prva afera izbila je baš davno. Milko Đurovski je u braku sa nešto starijom, ali atraktivnom Milenom dobio sinove Marka i Marija. Ipak, za oko mu je zapala atraktivna košarkašica Partizana Slovenka Andrea Pukšić. Samo, nije bila sama. Miroslav „Muta“ Nikolić, tada relativno anonimni žitelj Smederevske Palanke brzo je reagovao na glasine. Sukob košarkaša i fudbalera, bar se tako pričalo, odigrao se ispred zgrade „Borbe“ u kojoj je radila gospođa Đurovski. Deblji kraj izvukao je Makedonac, ali je sačuvao vezu sa Andreom do današnjih dana.
U košarkaškom (Cvetković – Jovašević) i fudbalskom (Ranković – Obradović) svetu bilo je još sličnih primera.
Bilo ne ponovilo se!
P.S. Mnoge svetske skandale nismo spomenuli, domaće namerno pošto su veze još uvek aktuelne.

IZ TOPOVOG UGLA: Totalni fudbal preuzeo primat

Pripremio: Miloš Topalović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter