3
Domaći fudbal

UROŠ ĐURĐEVIĆ: Želim da igram Ligu šampiona!

Objavljeno: 16.05.16 u 12:25

Potencijalno pojačanje Crvene zvezde govorilo je o mogućem povratku u klub u kome je ponikao.

Palermo se spasao. Tim sa Siciliji će i sledeće sezone igrati u Seriji A. Sa ili bez mladog srpskog reprezentativca Uroša Đurđevića, videćemo. Brzonogi krilni napadač jedna je od želja Crvene zvezde. Ipak, kako sam kaže o povrtaku u Beograd ne razmišlja.

– Zvali su me vodeći ljudi Zvezde, ali još ne razmišljam o njihovoj ponudi. Igrali smo u nedelju poslednju utakmicu u prvenstvu i tek ću ovih dana moći da se posvetim planovima za novu sezonu – rekao je Đurđević za Sportski žurnal.

MEGA POJAČANJE: Zvezda dovodi reprezentativca Belgije? (VIDEO)

Ipak, bivši fudaler Rada i Vitesea ne krije želju da zaigra u Ligi šampiona, a sa Zvezdom bi bio na tom putu.

– Svakog mladog igrača privlači borba za ulazak u evropsku elitu. Motivišu me naravno, visoki ciljevi, ali ponoviću da ću tek razmisliti o tome.

Mladi reprezentativac Srbije se osvrnuo i na sezounu iza sebe u kojoj je postigao dva gola za Palermo.

– Nisam dobio veliku šansu posle povrede. Dobro sam igrao po dolasku u Palermo, ali ubrzo me poterao maler. Bio sam van terena dva i po meseca. Ukupno sam odigrao 14 utakmica, postigao dva gola i jednom asistirao za pogodak. Najbitnije mi je da igram, tako da ću videti koja je najbolja opcija za mene od leta.

Interesovanje postoji, ali da li Crvena zvezda može do Uroša Đurđevića saznaćemo do 13. juna i prve prozivke Miodraga Grofa Božovića.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter