6
Domaći fudbal

PARTIZAN PRED SUSPENZIJOM IZ EVROPE? Evo šta o tome kaže Ivan Tomić

Objavljeno: 16.05.16 u 20:34

Posle gostovanja u Nišu trener Partizana Ivan Tomić odgovorio je na pitanje vezano za navode medija da bi Partizan mogao da ostane bez Evrope.

Osvajanjem Kupa Srbije fudbaleri Partizana uspeli su zvanično da obezbede plasman u Evropu, a time su omogućili i četvrtoplasiranom timu našeg prvenstva da zaigra Evropu.

OŠTRO PREMA SVOJIMA: Božinov objasnio Bugarima zašto je nosio srpsku zastavu posle finala Kupa

Mediji su juče ipak preneli informaciju da uprkos izborenom igranju u Evropi, zbog nerešenih finansijskih problema, crno-beli možda neće imati priliku da ponovo brane čast naše države. Trener Partizana Ivan Tomić ipak veruje da do toda neće doći.

On je nakon meča sa Radničkim rekao da je uveren da će klub izbeći sudbinu koja je zadesila Crvenu zvezdu pre dve godine.

– Kao trener ne mešam se u finansije kluba, to je pitanje za Upravu. Ipak, uveren sam da će naš klub rešiti sve finansijske probleme sa kojima se suočava do 22. maja kada je konačni rok za dodelu licenci – rekao je Tomić.

LIGA EVROPE: Dolazi li Šamrok ponovo u Srbiju?

Pripremio: Aleksandar Ilić

0
0

6 Komentara

  1. ha ha zato zvezda sa 50 milki eura duga ladno dobija licencu , mislim to je sasvim u redu mozda u nigeriji , somaliji , srbiji, kolumbiji

    0
    0
    Odgovori
  2. Какве везе има вест са Анастасијиним рођенданом?
    Хахаха…Шалим се. Ово је вест мало лименке да се раздрмају. 🙂

    0
    0
    Odgovori
  3. Pokusaj bolesno labela da nas unisti,nece ti proci..Jos duuugo ces grickati usnicu a evropu neces igrati jer tamo ne mozes da pretis kluboivima da bi se sklonili tvojoj strokavoj mezimici.IGRACEMO EVROPU A VI NECETE…CRKNITE OD MKUKE SČLJAMOVI LJUDSKI

    0
    0
    Odgovori
  4. Trojanci, pa zar do 22 da se ceka, a skupstina i izbor nove uprave je 24 !!! Pa ko ovde koga z….!!!??? Sto bi rekao Dzile: PAMTI, PA VRATI !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter