0
Boks

NENAD STANKOVIĆ ZA HOTSPORT: Gruzijac je uvertira za treninge sa Lenoksom Luisom i meč u Areni!

Objavljeno: 16.05.16 u 13:25

Srpski šampion Nenad Stanković u subotu će se na Paliću boriti za titulu IBO prvaka sveta u poluteškoj kategoriji.

Posle dosta vremena boks se vraća na veliku pozornicu u Srbiji. U subotu u etno selu „Jelen“ na Paliću održaće se meč za titulu prvaka sveta u IBO veziji između našeg šampiona Nenada Stanković (18-13-1) i Gruzijca Giorgija Aduašvilija (26-21-1). Spektakl na otvorenom je zagarantovan, a srpski bokser najavljuje pobedu, jer ona obećava spektakl u Beogradskoj areni.

– Maksimalno sam spreman za meč. Trenirao sa na stadionu Crvene zvezde i na Olimpu, imao sam veliki broj sparing partnera i spreman sam da uskočim u „magični četvorougao“. Trenirao sam i u Vrnjačkoj Banji gde mi je pomagao moj veliki prijatelj i šampion Jovo Pudar. Takođe, oko fizičke spreme mi je pomogla vojska Srbije. Protivnik je veoma dobar, bokser iz Gruzije je čvrst momak. Ipak, moja jedina opcija je pobeda, posle toga pravac London i treninzi sa Lenoksom Luisom i porvratak u Beogradsku arenu po WBC titulu. Posle polako razmišljam o penziji – rekao je Nenad Stanković za HotSport i otkrio buduće planove.

image-7f03a04f4ca7d47643a2d22621aeb39f05b39cf4a4675e6b8999da0b5470075c-V

Srpski bokser je takođe napravio sjajan tim. Tu je savetnik ministra zdravlja Londona Brajan Poter, potom britanski lekar Džems, kao i Rajko Ajdarević iz SNS-a. Nenad Stanković je dobio podršku pred meč od predsednika države Tomislava Nikolića, potom kraljevske porodice Karađorđević, glumca Buleta Goncića i ambasadora Vlade Škorića. Nenad Stanković je kao član Britansko-srpskog prijateljstva bio na 90. rođendanu kraljice Velike Britanije, Elizabete.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter