0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ALEKSANDAR DŽIKIĆ: Videćemo u Nišu da li smo naučili nešto!

Objavljeno: 16.05.16 u 13:02

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić rekao je danas da se nada pravom pristupu i pobedi svog tima u meču četvrtog kola Superlige Srbije protiv Borca u Čačku.

– Gostujemo u gradu gde je košarka više od igre i želimo da se predstavimo u najboljem mogućem izdanju. Prva utakmica sa Borcem je završena pobedom, ali smo dosta energije i rada uložili te večeri. Svakako da će domaćin pokazati želju da se pred svojim navijačima predstavi kao ozbiljan rival – rekao je Džikić za zvaničan sajt crno-belih.

DŽIKIĆ POBESNEO: Košarku ne možeš igrati ovako!

On je dodao da veruje da će njegovi igrači imati bolji odnos nego u utakmici sa Konstantinom u prošlom kolu.

– Videćemo da li je prethodna utakmica naučila nešto pojedince iz naše ekipe. Bez pristupa igri na pravi način i rada na parketu, ne postoji način da se materalizuje kvalitet ili talenat. To je prosto jedno od osnovnih pravila ove igre. Ako neces, ne možes – poručio Džikić.

ZAVIRITE U SVLAČIONICU PARTIZANA: Novi izgled je fenomenalan! (VIDEO)

Krilni košarkaš Novica Veličković ističe da Partizan mora da odigra na najvišem nivou.

– Posle tri pobede na startu kreće drugi krug, idemo u Čačak i moramo da budemo svesni da nas ne očekuje lagana utakmica. Dole niko lako nije pobedio. Uživanje je igrati u toj dvorani i gradu, moramo da pružimo maksimum i pratimo standard koji bi Partizan trebalo da ima – zaključio je Veličković.

Utakmica između Borca i Partizana igra se sutra od 19 sati u Čačku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter