2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TOMIĆ: Teški uslovi, Rastavac: Ne volim tradicije

Objavljeno: 15.05.16 u 21:09

Trener Partizana Ivan Tomić nakon meča je čestitao Radničkom na pobedi, dok je šef struke Radničkog Milan Rastavac istakao da je njegov tim ostao u borbi za Evropu.

Trener Partizana istakao je u izjavi za „Arenu“ da su igrači iz Niša zasluženo trijumfovali:

RADNIČKOM PONIŠTEN GOL PROTIV PARTIZANA: Ofsajd ili ne? (VIDEO)

– Zaslužena pobeda Radničkog, čestitam im. Uslovi su bili teški, ali mi nismo iskoristili povoljan vetar u prvom delu, kada su oni postigli veoma lep gol. U drugom poluvremenu smo imali problem sa izbijanjem lopte… Neki igrači su dobili odmor zbog Evrope i naredne sezone, tako da su mnogi fudbaleri veoma mladi, ali moramo da mislimo i na izazove koji pristižu.

Trener Radničkog Milan Rastavac rekao je da ne obraća pažnju na tradiciju:

– Ne volim tradicije, važnije su mi ambicije, a mi svoju ostvarujemo. Borimo se za četvrto mesto i Evropu a gotovo je 36. kolo. To mi je najveža satisfakcija, rekao je trener Nišlija.

SLS: Radnički nadigrao Partizan u Nišu evrogolom Marjanovića (VIDEO)

0
0

2 Komentara

  1. vama izgleda je bitno samo kup da ste uzeli.a trebalo bi da vas je sramota kako ste odigrali utakmicu.ili ste namerno izgubili.opet je tomicu kriv teren.gotovo da ni jednu sansu niste imali.zbog cega odmara igrace.za evropu. a niste jos ni licencu dobili.a ovaj tim nema sta da trazi u evropi.sada ako izgubi od vojvodine bicete treci a cak mozda i peti na tabeli.da li je to uspeh.za vas. tomicu idi sto pre kao i ova uprava.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ooo jel to nesto kao dopomoci Radnickom da se domogne evrope? Buduci da je Partizan kup uzeo,pitanje evrope resio. E Tomicu,Tomicu, sto drugi sastav neizvede. Vlahovic i Milenkovic su ti jos nezreli za prvi tim. Gde ti je Fofana biseru? Treba vama Sejduba Suma pod hitno,pamet u glavu u narednom periodu drustvo. Pozdrav.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter