1
Domaći fudbal

SLS: Tomić ‘časti’ Radnički, evo koji igrači nisu doputovali u Niš (SASTAVI)

Objavljeno: 15.05.16 u 18:26

Za nešto više od pola sata u Nišu počinje derbi meč 6. kola plej-ofa Superlige Srbije između Radničkog i Partizana.

Strateg crno-belih Ivan Tomić je nagovestio da će pojedine igrače ostaviti u Beogradu, a šta je najavio to je i ispunio. Radnički je „počašćen“ time da u ekipi nema četiri najbolja pojedinca ovog proleća. Naime, u protokolu nema Nemanje Mihajlovića, Saše Ilića, Marka Jovanovića i golmana Bojana Šaranova. Tako će na golu biti mladi Marko Jovičić, u odbrani po treći put Nikola Milenković, a po krilima će napadati Marko Golubović i Alen Stevanović.

Sa druge strane Milan Rastavac je izveo najbolji mogući tim u ovom trenutku, jer je cilj jasan, pobeda i borba za mesta koja sledeće sezone vode u Ligu Evrope. Evo i sastava dva tima:

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]RADNIČKI NIŠ: Jovanović – Petrović, R. Bulatović, Lakić-Pešić, D. Bulatović, Tomić, Đuričković, Mrkić, Jovanović, Marjanović – Apostolović.
PARTIZAN: Jovičić – Bandalovski, Gogua, Milenković, Bogosavac – Everton, Kosović, Lukić, Stevanović, Golubović – Božinov.[/stextbox]

0
0

1 Komentara

  1. Pa rezultat sve govori, da su ovi bili u protokolu Radnicki bi izgubio, a time bi bilo i manje sanse za Evropu zar ne? Sta se sve neradi, steta za navijace koji karte placaju. Mozda bolje da Partizan nije ni dosao, zasto trosak, pobeda bi bila ubedljivija 3:0 za Radnicki sluzbenim rezultatom. Svaki Partizanov sastav bi trebao da dobije Radnicki,bilo koja kombinacija igraca, no sad se bar iz sastava vidi koga treba kao profesionalca zadrzati, a koga kao neprofesionalca ispratiti,bilo za sicu,bilo za ciste papire, oprosti dugovanja klubu i podje gde god ga ko zeli za pojacanje,samo sto dalje od Partizana,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter