3
Evroliga

EMOCIJE: Evo šta je Dimitris Itudis rekao o legendarnom Željku Obradoviću…

Objavljeno: 15.05.16 u 23:12

Grčki trener Dimitris Itudis nije mogao da zadrži emocije koje su izlazile iz njega posle osvojene evropske krune, a mnogo lepih reči rekao je o svom učitelju sa druge strane Željku Obradoviću.

– Gospodin Obradović, gospodin Željko je sjajna osoba. Mnogo toga sam želeo da mu kažem. Znam da je ovo bio težak trenutak za njega, jer je izgubio, ali sam mu rekao da je veliki deo njega u ovom trijumfu CSKA. Ja ne bih bio ovde da nije bilo njega. Ovo se ne bi dogodilo da nije bilo njega – rekao je Itudis.

EVROLIGA: Teodosić i CSKA iz Moskve su šampioni Evrope!

Miloš Teodosić je posle meča rekao da se i to dogodilo, da on podigne pehar Evrolige.

– Pokazali smo koliko smo jak tim. Vodili smo 20 razlike, potom pali, ali na kraju uspeli da pobedimo. Fenerbahče je odlično odigrao u drugom poluvrmenu, mada su im i sudije dozvolile da igraju malo oštrije u odbrani, ali nisu uspeli da nas slome. Evo posle sedam godina sam razuverio neverne Tome, Teo je najzad osvojio Evroligu – rekao je za Sport klub, Miloše Teodosić.

MAGIJA: Teove lopte imaju oči, a Voronceviču ne preostaje ništa drugo (VIDEO)

0
0

3 Komentara

  1. Obradovic? djubre najobicnije. nikad nece osvojiti vise nista,samo neka nastavi da pusta zvezdine rivale po grupama..djubre

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter